Стимулација на Г-точката кај Мажите ако дечкото си го побарал тоа зошто да не го донесеш до точка на свршување. Што има гадно во тоа или нереално или хомо. Зар кога машките не лижат ние сме лезбејки. Не, не напротив секој нека експериментира и нека ужива во она што го возбудува
Јас не верувам дека дечко ми би се согласил на вакво нешто (чудно ќе ме погледне и ќе ми се изнасмее ), ама јас немам ништо против ова. И не би помислила во никој случај дека е геј ако ова го возбудува. Се додека ни е убаво и на двајцата е во ред.
Еднаш му кажав на дечко ми дека сум прочитала за тоа, ама ми рече дека не доаѓа во обзир, па така не се замарам повеќе. Мое беше да му кажам, негово да одбие
Зашто би тоа асоцирало на педерлукизм ? Доколку дечкото е привржан кон понежниот пол и сака со партнерката да експериментира у сексот мора да значи дека има некоја настрана психа кај него ? Значи оралното задоволување што машките ни го пружаат значи дека потсвесно сме лезбејки ? Свашта боже па тоа е секс бе луѓе си треба уживанција, игра, забава ... тоа е плод на взаемна љубов и почит Да и кога би имала партнер би пробала, доколку и он сака, да му овозможам и вакво уживање
па не реков за сите дека е понижување за мене не е проблем да кружи со јазикот бас е пријатно и тоа не значи да сум педер не напротив ама тоа си прстот што знам нема некој ефект џабе е тоа
Не би имала ништо против во врска со ова. Но знам дека дечко ми има мнооооогу против ова , веќе сме разговарале.....така да ако некогаш се премисли.....тогаш ќе му ја мислиме што ќе се прави.
Срцка јас сум машко и ке ти кажам дека не си во право,едно е да сакаш женско да те задоволи на тој начин едно е да сакаш машко(што за мене е одвратно машко да го прави тоа,за разлика што со женско сум на облаци)тоа ти е нешто слично кога кај девојките(голем дел од нив не знам дали и ти си во тие)сакаат да ги галат,бакнуваат за увце и врат и сл. да ти кажам јас зашто не го правиш тоа со женско....размилси малце пред да судиш.
Sekogas koga si go d**amse si gi trijam ja**ata i zavrsuvam pikajki go prstot vo anusot,rezultat?! Neopisimo sovrsenstvo i toni sp**ma
Малку ми е геј јас да раширам нозе а таа да ме лиже меѓу нозе. Зарем не треба да биде обратно? Ах тие порничи шо направија..
Ispolnuvanjeto na vzaemnite zelbi na partnerite e vrv na zadovolstvo za dvajcata... Ima pravo Paprika....
Свашта пикаш и ти. А после немаш проблем со какање? Ако оставаш на нејзе како сака да го направи тоа, дали значи дека би се согласил и ако донесе црнец да и помогне да те задоволи? Онака теоретски те прашувам само, читам дека фураш некој хард кор стил, не знам дали многу гледаш порничи или спроведуваш на дело. Ако е второто, тогаш нема да те погоди многу прашањето со предлогот и нема да се навредиш. Во спротивно, ќе помислам дека имаш само бујна фантазија.
Неверојатно, па не тролам. Секој си има различни начини на задоволство и задоволување во секс и нема потреба од осуда.