Оф.. таман работа да се карам , овој ми вика се палам и жарам, ја викам дека можам кладба да правам моментално , али на кој да му докажувам ... Има иначе , најдени се и само треба да праиме и ТИТ ЏОБ , еве ја сеа ќе праам тоа ама штета ги нема тие предиспозиции девојкава.
Не се праи тит џоб со мали цицки јебига .. пак пробав , не иде , нема кај да се стаи , џабе е ... не е тоа тоа. Стрикно голема града и сочна мала брадавица и тоа би било профи! Плус тука работење со уста.. врв!
Па немаат сите ист вкус, затоа неможеш да кажеш како може некој да сака нешто а ти не го сакаш тоа, не е убаво толку да се преценуваш, секој си има свои желби и потреби кои му одговараат...
А што ти подразбираш под потценување?Досадни сте по форум со тоа употребување на зборови на кои ни значење не им знаете. Потценување е ако се фалам дека имам убава кола, а му се смејам на комшијаат дека нема.
Епааа ти незнаеш како можело некои машки да го сакаат тоа.. слушај да ти кажам, секој си има свое мислење и секој си прави онака како на него му одговара, ти неможеш да кажуваш како може некој да сака нешто што ти не сакаш. Значи ти сам/а себе за супериорен/на се замислуваш, ко демек види ја не го сакам ова како може они да го сакаат, па така едноставно, не се сите како тебе. Затоа олабави малце, овде само мислења се споделуваат, и не ми треба учител да ми кажува дали го знам значењето на зборови или не... Позз..
Cesto praktikuvano i dokazano vozbuduvacki osobeno svrsuvanjeto na kraj se razbira po nejzino baranje
Ова се прави само со девојки со големи гради(брадавиците небитни). Сум пробувал и со помали но залудно.
Аман бе, што курови ќе имавте за да не можат да влезат меѓу мали цицки? Земете нацртајте модел, однесете у секси шоп сликата по нарачка да ви праат кукла за ебење. Како сте пребирливи и таа нема да ви чини.