Baby when I think about The day that we first met (the day that we first met) Wasn't lookin for what I found But I found you And I'm bound to find happiness in being around you Chorus: I'm glad when I'm makin love to you I'm glad for the way you make me feel I love it cause you seem to blow my mind every time I'm glad when you walk you hold my hand I'm happy that you know how to be a man I'm glad that you came into my life I'm so glad Verse 2: I dig the way that you get down (you get down thugged out) And you still know how to hold me (and you still know how to hold me) Perfect blend, masculine (can't get enough now) I think I'm in love, damn finally Chorus: I'm glad when I'm makin love to you I'm glad for the way you make me feel I love it cause you seem to blow my mind every time I'm glad when you walk you hold my hand I'm happy that you know how to be a man I'm glad that you came into my life I'm so glad Jennifer Lopez - I'm glad за нас
Someday, somehow gonna make it allright but not right now I know you're wondering when (You're the only one who knows that) Someday, somehow gonna make it allright but not right now I know you're wondering when ..
I don't know you, but I need more time Promise me you'll be mine Birds are flying over Europe skies, Tell me please why can't I? Times have changed, but so have I I view my life through your eyes On the go in tourist's shoes But I'll stay truthful to you Cause there's no place like home they say You're my home, so I guess I'll stay. Europe's skies од Alexander Rybak... Песната како за мене напишана!
STA SAM MOGAO SAM, STEGNI ZUBE BUDI JAK, NEDAM NISTA DA ME SLOMI JER SAM VIDEO MRAK, KAD SAM VIDEO KRAJ TAD SAM VIDEO RAJ TO NIJE STRAH BRATE ZNAJ TO JE SAMO OSECAJ. PUSTIO SAM SUZU POGLEDAO NEBO OKO SEBE VIDIM GUZVU MISLIM SAMO NA JEDNOG EJ BOZE RECI MI STA JE OVO TREBA MI NEKO DA MI KAZE BICES DOBRO.
Pravih se reci uvek kasno setim Odgovor znam kad ostanem sam.. Cuvam noc od budnih - Leb i sol Доста се откажувам ќе одам се до крај лузерската варијанта ми беше навика.. String Forces - Sub Најсоодветно за мене деновиве --> http://www.youtube.com/watch?v=t9NjNA6RbRo
И тогаш некоја будала, ќе го спомне ко на шала твоето име. А јас без глас ќе те проколнам, што не знам да те преболам. (И тогаш некоја будала-Владо Јаневски) I'm sorry for blaming you, for everything I just couldn't do. And I've hurt myself by hurting you. (Hurt-Christina Aguilera) (Сергеј Четковиќ-Нису ми дали да те волим) Kad i ovo malo volje izbrisu iz mene Ostace od bola samo uspomene, jer Bila si mi sve, a ja bez tebe niko. Samo dijete zna voljeti toliko. Bolje znali su od nas, ipak Odrasli su ljudi, kazu nije On za tebe, jos ste mladi, Malo ludi, da bice vremena Za zivot, more promjena, al’ Nikad moja vise, samo nebo zna. Ref: Nisu mi dali da te volim jer bio Sam bez iceg, samo s’ tobom ja Postojim, i ne bojim se niceg, Samo s’ tobom bogat sam bio jedina. Nisu mi rekli da te salju nekom Drugom na kraj svijeta, samo Pogazili tugom nase zime, Nasa ljeta ka0 da ne postojim Od mene su te duso ukrali. Prolaze godine i zivot, Jos za tebe palim svijece, Svakog dana Boga molim Da te vrati, ali nece, jer Bila si mi sve, jos uvijek Moja nada si, zbog tebe Ovaj zivot zivim, da te Ne zaboravim. (Жељко Самарџиќ-Заљуби се у мене) Vidjamo se u isto vreme tolike godine pozdravimo, nastavimo i to bi bilo sve A jos tu nesto ima u nasim ocima REF. Zaljubi se u mene i reci glasno to nije ljubav - ljubav, kada o njoj cutimo Zaljubi se u mene okrenuce se sve promenice nam zivot te reci carobne te cet'ri reci zarobne Uvek tuzni, uvek sami ne znam cemu to kad u lice svakog dana sreci gledamo Jer, jos tu nesto ima u nasim ocima (Песнава е повеќе посветена на некого, но сепак се пронаоѓам во стиховите и затоа ги посветувам... )
http://www.youtube.com/watch?v=eoGp8ueYvcI TAMARA TODEVSKA NEMIRNA LYRICS Ne trudi se da me promenis ti velam ne mi trebas samo ti, za jas da sum srekna. I ne baraj da zastanam na zemja mene mi treba neboto i slobodno letam Ref. I koga mislis si uspeal da me imas za sebe togas vesto me snemuva jas sum nemirna ko veter Sekoj den za mene e nov pocetok i nova prikazna bez kraj sekoj den e neizvesen jas sum nemirna ko veter I mene lesno mi e se i da cekoram po voda da go dopram sonceto i niz pustina da odam Ne trudi se da me dofatis i skries nema nacin i magija da me socuvas. Ref. x2
http://www.youtube.com/watch?v=R_e_BI9z31A Tebi je lako jer ti imas mene, A sta sam zato dobio Na kraju ces me ostaviti, E, to bi i blesav vidio Poneka ljubav mozda i vrijedi bola, Moja i tvoja vise ne Jer ti si samo trag u pjesku, Gorka brazda koja nestane Danas otvaram oci nakon Svih ovih godina Niti ja voljeh tebe nit' si Ti mene voljela Samo stara navika je ostala Poneka ljubav mozda i vrijedi bola, Moja i tvoja vise ne Jer ti si samo trag u pjesku, Gorka brazda koja nestane Danas otvaram oci nakon Svih ovih godina Niti ja voljeh tebe nit' si Ti mene voljela Samo stara navika je ostala Danas otvaram oci nakon Svih ovih godina Niti ja voljeh tebe nit' si Ti mene voljela Samo stara navika je ostala Danas otvaram oci nakon Svih ovih godina Нема што да болдирам.Целата е ко за мене напишана.
Pricacu ti o svome zivotu reci cu ti zasto tesko disem pitaj kako pjesme me zabole pitaj zasto samo tuzne pisem Ne pitaj me zasto suze teku dok pjevam o svom gradu uz rijeku i o parku na kraju grada i o njoj, sto ne znam gdje je sada Ref. Svaka pjesma jedna uspomena dio onih lijepih vremena ti ne moras znati sto to znaci al' kad placem, reci samo placi Pjesma vrati sve ljubavi stare prijatelje, mjesta i gitare ti ne moras znati sto to znaci al' kad placem, i ti sa mnom placi Pricacu ti o svome zivotu Pusti moje suze neka teku dok pjevam o svom gradu uz rijeku i o parku na kraju grada i o njoj, sto ne znam gdje je sada Ref. I ti sa mnom placi....
Како сум без тебе јас каде си без мене ти имам нешто за тебе најди време слушни ме Сеуште те гледам како доаѓаш стојам таму каде што те изгубив и немам каде немам што Им помагам на оние што сакаат сиот овој свет да го разрушат зошто тој без љубов мрачен е ...
When you try your best, but you don't succeed When you get what you want, but not what you need When you feel so tired, but you can't sleep Stuck in reverse And the tears come streaming down your face When you lose something you can't replace When you love someone, but it goes to waste Could it be worse?
Најдобра до сега, доаѓам најсилна до сега, дознавам, колку ми е важно да ти верувам и да не се лажам дека не те сакам јас! никој не се грижи кога плачеш, никој освен Бог! Никој не ме виде како умирам, никој не сфати! Секој би ме згазил само не и ти не и ти!
I know you think that I shouldn't still love you Or tell you that But if I didn't say it, well I'd still have felt it Where's the sense in that? I promise I'm not trying to make your life harder Or return to where we were But I will go down with this ship And I won't put my hands up and surrender There will be no white flag above my door I'm in love and always will be.
I've never been afraid of the highest heights Or afraid of flying now I've never been afraid of the wildest fights Not afraid of dying But now I want off this ride cause you're scaring me And I don't like where we're going I need a new fun fair cause you're scaring me And I don't like where we're going
Strangers in the night exchanging glances Wondering in the night What were the chances we'd be sharing love Before the night was through Something in your eyes was so inviting Something in your smile was so exciting Something in my heart told me I must have you
Depeche Mode-In your room I'm hangin' on your words, livin' on your breath, feelin' with your skin I'll always be here. Се пронаоѓам во целата песна, но овие стихови ми се посебни.
Just when I felt like giving up on us You turned around and gave me one last touch That made everything feel better And even then my eyes got wetter So confused, when I asked you if you love me But I don't wanna seem so weak Maybe I've been California dreaming
Кази гласно ако ме сакас, кази гласно дека се ми давас, кази гласно дека се сум за тебе, кази гласно, и потоа ке ми стане јасно. Слусас ли сто казувам, осекас ли сто Чуствувам, го слусас ли моето прасање, знаес ли сто сакам, нисто нема да ти се слуЧи, нема ниту прст да те допре, со зивотот ке те ститам, нема никогас да ме изгубис. Ке унистам синџири ако ме разделат од тебе, мојата крв со оловни колиЧини твојот оган гори во мене. Сто твоето срце на моето му казува, пред илјада ангели слусатели те прасав.... мојата омилена
So baby don’t worry, you are my only, You won’t be lonely, even if the sky is falling down, You’ll be my only, no need to worry, Baby are you down down down down down, Down, Down, Baby are you down down down down down, Down, Down, Even if the sky is falling down, секогаш тука за душата мој најјубааааа!!