Do you wanna know What's killing her inside? Do you dare to walk The alleys of her mind? Royksopp- Here she comes again
Известување од модератор: Во темава треба да се цитираат стихови во кои се пронаоѓате и евентуално линк од која песна е, а не само линк од песна без да се наведе во кои стихови се пронаоѓате (за тоа има соодветни теми во кои ќе постирате што слушате, што ви е хит на денот итн). Ваквите мислења се избришани, ве молам придржувајте се до правилата.
I will never know myself until I do this on my own. And I will never feel, anything else until my wounds are healed. I will never be anything 'til I break away from me. And I will break away, and find myself today.
Zivot je borbeno polje ali ja ne dam na svoje dok ima zla u ljudima bit' cu tvoj pancir na grudima Rodjeno moje ljubav radja heroje jer sto me nije ubilo snagu mi je ulilo Najteze borbe najjaci vode budi mi dobro, na meni kola nek' se slome....
Here she comes again Troubles on her brow Here she comes again With worries she can't hide Who can stop the rain Pouring down inside? Who can keep her sane Give her peace of mind? Here she comes again Covered up in black Such a pretty face Such sorrow in her eyes...
Svakog makar jednom Krene u životu Samo je kod mene lom Sreća me baš neće Jedino još ja sam U deficitu s njom
I don't need anything to get me through the night Except the beat that's in my heart Yeah, it's keeping me alive (keeps me alive) I don't need anything to make me satisfied (you know)
Како птица в мај ќе слета кај вљубените Блазе им, а ние каде сме? Како срце в божур цвета Во моето си и најмила и проклета ти Полско цвеќе млад нека ме покрие Душа нек ми љубат облаци кога нејќеш ти Камо среќа да ми згаснат очиве Ако врз тебе се послани Туѓи бакнежи...
I had a chip on my shoulder, had to let it go 'Cause unforgiveness keeps them in control I came in with good intentions then I let it go Monster- Shawn Mendes & Justin Bieber
Пандемија, пандемија Wish we could turn back time, to the good old days. Twenty One Pilots - Stressed out
Morning, sunshine You are always smiling when I open my My eyes do shine Radiate like a nuclear dense cloud You're like a real strong cup of tea Giving me more than energy Caffeine is just a small advance For all the triggers that make me....
...I guess what I'm tryin' to say is I need the deep end Keep imaginin' meetin', wished away entire lifetimes Unfair we're not somewhere misbehavin' for days Great escape, lost track of time and space She's a silver linin', climbin' on my desire And I go crazy 'cause here isn't where I wanna be... Arctic Monkeys - R U Mine?
We found each other I helped you out of a broken place You gave me comfort But falling for you was my mistake.
Po našem starom žutom soliteru Priče idu u istom smjeru Svi govore da si ledena A kad te vide ti si uvijek sama Nećeš ni da pričaš s nama Baš si slatka i vrlo dosadna I ne znam ko je lud Da se na tebe pali Kad ti nešto u glavi fali До тука исто исто како за мене кажано.
I'm a sad boy, in this big world It's a mad world All of my friends Know what's happened You're a bad thing I know I f- up, I'm just a loser Now I'm in the bathtub, cryin' Think I'm slowly sinking, bubbles in my eyes Now maybe I'm just dreamin' Now I'm in the sad club, just tryna get a backrub (Lonely) BENEE - Supalonely
Сами нозеве ме носат во твоја улица, Стара љубов 23, моја последна станица Уште стои таа клупа кај што такси те остава Таму љубовта за нас како свеќа угасна Уште ми фалиш ко жица на гитара Уште ко’ компас срцево те бара, ти си лек за душа боемска Уште ми фалиш ко’ таа песна стара Конец по конец срце што ми пара Ти се лек за душа боемска.
Jer moj je život igra bez granica Umorna priča, trganje stranica Na kojim ništa ne piše Jer moj je život vječito padanje Kad zbrojim poraze, ništa ne ostane