Kad prođu godine, tad sve je nevažno Šta smo, gde smo sad Polete dva srca, al’ jedno s oblaka Preživi taj pad ...
Ти, што ми ја украде душата Ти, што ми ја зароби младоста За што ќе патам во животот За кого ќе дадам се !
Ona ima oci koje znaju moje tajne sve moje tuge sve i moje nemire ona ima ruke i u njima svemir citavi u tom zagrljaju mogu umrijeti ... Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla, Boze, kad ne mogu ja Ona ima usne i na njima okus tresanja koje niko ne zna ljubit kao ja
Crawl into my heart, take me apart Do what you please to me, I won't resist Find what you're seeking, I am not leaving 'Til I am drunk, loved up, bitten, and kissed
oh, I hope some day I'll make it out of here even if it takes all night or a hundred years need a place to hide, but I can't find one near
,, Baby, now you got me on my knees I've been waiting on you just to get my hopes up But we can never make it there I can't help but feeling scared What's it gonna take for you to finally show up? "
"Sometimes I have no thoughts 'Cause I just can't afford them baby And I don't dream at night 'Cause when I wake up I feel crazy Got money on my mind And what I do is only paying I'm thinking 'bout the future But it ain't..." Demons- Dennis Lloyd
Zaspao bih sada ja na tvojim rukama Budio se ne bih nikada Neka vrijeme samo broji svoje godine Meni je već dosta čekanja Dođi, zaboravi, nudim ti noći čarobne I buđenja u postelji punoj šećera Dođi i ostani, nudim ti suze k'o bisere Moje namjere još su uvijek iskrene
Juliet, when we made love you used to cry You said 'I love you like the stars above, I'll love you 'til I die'
A ja sam odlično, jer mi više nije stalo A ja sam odlično, da je bolje ne bi valjalo A ja sam odlično, a ti pitaj se, budalo Da li te u meni ostalo Malo, malo, malo
There's a few lines that I have wrote In case of death, that's what I want That's what I want So don't be sad when I'll be gone There's just one thing I hope you know I loved you so 'Cause I don't even care about the time I've got left here The only thing I know now is that I want to spend it With you, with you, nobody else here Tonight is gonna be the loneliest
Не ја слушам Цеца ама стихов... Hiljadu razloga je dovoljno dobrih da bih mrzela te u ovim nocima bez duse koja place za nama Hiljadu razloga je ja trazim jedan da bih volela te pa makar bila andjeo sama na stubu srama
I never conquered, rarely came Sixteen just held such better days Days when I still felt alive We couldn't wait to get outside The world was wide, too late to try The tour was over, we'd survived I couldn't wait 'til I got home To pass the time in my room alone