Naša se priča sastoji Od svih tih neizgovorenih riječi Lijepo mi stoji tvoja bol Što tako boli, a tako liječi
„....Krojači sudbine moje Sa njim me spojite da sličim na nešto Moje je srce nepopravljiva stvar Roba sa greškom, roba sa greškom Krojači sudbine moje Razbijte tanjur fini od porculana Vratite taj otučen sa svih strana Jer ova je ljubav kô jeftina hrana lošeg restorana.....“
Da te volim, malo je reci ti si moj par pod zvezdama i ja nista ne bih znala o sreci da te jos, da te jos nisam pronasla
ja jos uvijek svaku noc razmisljam o tebi razmisljam o nama nekako ne mogu da shvatim gdje smo to pogresili.
Заврти се Не сакам да гледаш како паѓам Како дното јас го допирам Не сакам да знаеш дека страдам Дека тонaм Не ме гледај Само сврти се Не сакам да слушаш како бладам
Old soul, your wounds they show I know, you have never felt so low But hold on, head up, be strong Oh, hold on Hold on until you hear them come Here they come oh ... Look up, call to the sky, oh Look up, and don’t ask why Oh Just take an angel by the wings Beg her now for anything Beg her now for one more day Take an angel by the wings Time to tell her everything Ask her for the strength to stay
Oh, she don't see the light that's shining Deeper than the eyes can find it, maybe we have made her blind So she tries to cover up her pain and cut her woes away 'Cause cover girls don't cry after their face is made