I didn't believe that so little was enough for me to remember the one I was trying to forget Out of fear of not finding Another man that would give me What you were giving me, what you were having...
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world Like I'm the only one that you'll ever love Like I'm the only one who knows your heart Only girl in the world... Like I'm the only one that's in command Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man
Autumn leaves how faded now, that smile that i've lost, well i've found some how, Because you still live on in my fathers eyes, These autumn leaves, oh these autumn leaves, oh these autumn leaves are yours tonight.
Ne mogu vise da zadrzim bol ne pomaze tablete u sav akohol, i placem miso moj,placem pred strancima...i kada ostarim i kad posivi sve,oci ce mi biti od placa crvene....
Ja chekachu te do sitnog sata i nosichu tvoj dah oko vrata ti samo shapni kao lani idu dani,idu dani....
И таму кај што не си, те наоѓам Замижувам и знам, се препознавам Во туѓата си сенка, во сечии си очи безнадежно. Наоколу те барам за да те најдам во себеси само. Во себеси те носам безпоштедно. Поминало што било заборави. Со мојот смеј се чекор Воздржи се од прекор насмевни се. Поминало што било Што иде нека биде и нека биде. Кога те нема наоколу те барам Во туѓата си сенка, во сечии си очи кога те нема.
I'm missing you so much Can't help it, I'm in love A day without you is like a year without rain I need you by my side Don't know how I'll survive A day without you is like a year without rain
No one, no one, no one I know some people search the world To find something like what we have I know people will try Try to divide Something so real So till the end of time I'm telling you there is no one Can get in the way of what I'm feeling No one, no one, no one Can get in the way of what I feel for you, You, you Can get in the way of what I feel No one-Alicia Keys
Priznacu ti sve i za sta nisam kriv umesto mene nek drugi se bore moje telo predalo se Hocu samo sve da zaboravim jer kad juce ti izgleda blizu sutra uvek daleko ti je Nisi ti kriva nisi mogla da znas koliko nesrece mozes da das REF. Lako je voleti kao sav normalan svet lako je ziveti zivot napamet znas ti dobro od tebe sam video I necu pustiti uzdah kad zamislim te oprosti, vreme je doslo da krenem dalje da se osetim ponovo libero 2x Ponovo libero ponovo libero Necu zaliti stvarno, ni za cim i sreca i tuga na mome su licu slika koja nedostaje Hocu samo sve da zaboravim jer kad snovi ti okrenu ledja jutro je sve sto ti ostaje Nisi ti kriva nisi mogla da znas koliko nesrece mozes da das REF. Iako negde slucajno ugledam ti lice i pogled spustim tad, jedino ti znaces Sve da unistim ti uvek ostaces lepa, da places Многу , стварно вака се чувствувам веќе подолго време, нападите на среќа и љубов се поретки и кратки What can I do?
WHY SHOULD I CRY FOR YOU STING Under the dog star sail Over the reefs of moonshine Under the skies of fall North, north west, the stones of farve Under the arctic fire Over the seas of silence Hauling on frozen ropes For all my days remaining But would north be true? All colors bleed to red Asleep on the ocean's bed Driftin gin empty seas For all my days remaining But would north be true? Why should I? Why should I cry for you? Dark angels follow me Over a godless sea Mountains of endless falling, For all my days remaining, Who would be true? Sometimes I see your face, The stars seem to lose their place Why must I think of you? Why must i? Why should i? Why should I cry for you? Why would you want me to? And what would it mean to say, I loved you in my fashion? What would be true? Why should i? Why should I cry for you?
O, da li da se ubijem il' ipak da se umijem u ljubavi mi ne ide bolji se dani ne vide Daj, budi mi od pomoci dodji mi oko ponoci ma, i da nisam popila ja bih se s tobom topila Onda me ljubi svuda dugo, dugo, dugo, dugo ma, neka bude ipak grubo, grubo, grubo, grubo Ref. Disi, samo disi nikad' nismo bili blizi nisi ti moj broj ma, nisam ni ja tvoj Nista ne govori mislila sam da si bolji pre nego se vidi od mene idi, zauvek idi O, da li da se opustim ili sve to da propustim vec duze vreme sama sam a samo jednom mlada sam Daj, budi mi od pomoci dodji mi oko ponoci ma, i da nisam popila ja bih se s tobom topila Onda me ljubi svuda dugo, dugo, dugo, dugo ma, neka bude ipak grubo, grubo, grubo, grubo Ref. Ne treba ti to nije sudjeno da mu takva zavodnica nocas bude ljubavnica Ne treba ti to ne bi trajalo sutra drugoj kad' poleti nece ni da te se seti
Gde su sad tvoji drugovi Da vide me s njim kad odlazim Mozda to pokvari ti vece Kad stigne ti poruka od njih Videli smo ti malu s nekim tipom u kraju Mozda vodi je kuci jer subota nije dan za tugu? Ma briga me sto imas drugu................
По навика палам цигара нова по навика се лажам од утре не пушам по навика излегувам со мокра коса по навика заборавам да ја исушам По навика тргнувам со втора возам по навика, не е дека така морам низ улица каде немам што јас да барам на која живееш ти по навика Понекогаш сум бил и груб, еве не викам не никој не е светец цело време по некогаш ко некој друг да збори од мене кого јас а ниту ти не го знаеме По навика те чекам во кола како доаѓаш те сонувам очи отворам но крај мене сепак те немам и по стотти пат сам заминувам Понекогаш сум бил и груб, еве не викам не никој не е светец цело време по некогаш ко некој друг да збори од мене кого јас а ниту ти не го знаеме Не ми е тешко што сум сам тешко ми е што сум без тебе не знам како да го натерам другиот во мене еднаш за секогаш да замине
КАД НИСИ ТУ КРАЈ МЕНЕ,ДА ЗНАШ ДА МЕ БОЛИШ;И НОЧАС ЈА ЧУ ДА ТЕ ЧУВАМ ДОК СПАВАШ И ЉУБИМ ТАМО ГДЕ НАЈВИШЕ ВОЛИШ-ДОК СПАВАШ
`Menjam pijuna za kralja budim se iz dugog zimskog sna svi moji bivsi kad se skupe nisu ti do kolena i neka pricaju i pisu kako ostavljam mladjega i lepseg zbog coveka tvojih godina Menjam pijuna za kralja budim se iz dugog zimskog sna i kao da sam ceo zivot samo tebe cekala i sta se koga tice moja stvar je s' kim sam spavala svako neka sebi bira, ja sam sebi birala`
Don't, don't let me be the last to know Don't hold back, just let it go I need to hear you say You need me all the way Oh, if you love me so Don't let me be the last to know Your body language says so much Yeah, I feel it in the way you touch But til' you say the words it's not enough C'mon and tell me you're in love, please
Comparisons are easily turned once uve had a taste of perfection like an apple hanging from a tree i picked the ripest one i still got the seed.. You said move on where do i go ? i guess second best is all i will know.. Cause when im with him i am thinking of u, thinking of u, what u would do if u were the one who was spending the night.. oh i wish that i was looking into ur eyes.. така нешо мислам беше, и целата песна е преубава..и тажна. katy.<3