Совршенство. Рај. Убавина. Ма не знам веќе што да кажам, ете толку е убаво. Исто и профитеролите им се добри, препорачувам.
Не сум ги пробала, ама ова тирамису за мене е ту мач, многу е јако, не ми се допадна ич. Исто некој вкус јак, безвезе ... Еднаш и никад више
Баш оваа не, ама имам четка фен од тие поголемите по нет што ги има, иста функција, препреедобра. И локни крупни си правам. За долга коса се малце потешки за користење, ама за боб или малку подолга фризура се супер. Оваа гледам има и ротирачки кабел(да не мораш да ја одмотуваш) мојата нема, ама еве со години ја користам. Види ја, ако е потврда четката ќе фаќа убаво коса и треба да е добра, ако се премеки ќе лизга само ќе ја сплескува. Мое мислење
@AlmaOculta кератинската маска одамна ја фалевме тука низ темиве наменети за продукти за коса. Другиве ги немам пробано, па не знам какви се.
Морав да пишам рецензија за макалово по вашите позитивни коментари дефинитивно е предобро,одлично и се мери со макалото што го јадеме со чорба по рестораните низ Охрид,чиста 10ка
Прашокот за пециво никогаш повеќе , три пати правам ,три пати фрлам !! Не им чини , го жалам јадењето што го испофрлав мислев до мене е нешто , не знам после ова дали нешто ќе купам од Стокомак нешто, многу сум нервозна. И за други производи сум приметила дека им се ѓубре !!!
Ова ми се деси со пециво од Кам исто, три пати правев куглоф како подарок за Божиќ коа одиме на гости на крај испадна дека јас уствари лошо сум го препишала рецептот и дека повеќе ми е течна смесата па нема што да ја(крене) држи
А да не знае некој зошто веќе не носат од чаевиве на LOYD? Прекрасни им беа и тоа сите вкусови. Полека ги снема и сега немаат ниту еден вкус на рафт.
јас па ги меркав овие да ги земам да ги пробам ама на крај српак ги одминував. Не знам колку се добри