Јас ја седнував во ова од 4ипол месеци, на најниското ниво. Супер е. Поднавалена е, не е исправено седната. 3 нивоа има.
Ја купивме оваа малава е како во вип ложа на трето ниво ужива секако врзана се исправа сама страв ми е така да ја оставам... Инаку повеќе за машко би била оваа ама мм мн му се засфиѓа и несакав да му кршам филм...
Женски уште малку правиме 6месеци, да препорачате некое столче што може да се користи најмногу што може и до 3-4год. Да е квалитетно, но со нормална цена. Оние поискусните што би ми препорачале на што најмногу да гледам?
Моето го има Луна од Локо кроко 3.000 ден и е одлично. Една година активно го користи. https://www.lococroco.com/hranilka-luna
Јас бев по оваа хранилка ја немаа. Имаа друга на акција, ја земав оваа. Се користи од 6 месеци со исти функции три позиции на грбчето и висински се подесува.
И ова ми е добро на око. Сепак локо кроко ќе биде избор изгледа, мислам дека и имаа нешто како над 2000ден бесплатна испорака. Ќе им пишам фала ви Еј а тркалца немаат? Згодни се такви без тркалца?
Ние ја имаме Луна хранилката од Енци Менци. Маста и ја зивадивме поштено. Ја користевме од кај 5 и пол месеци па до скоро 4 години (само мојот стана нејадач па на скоро 5 има помеѓу 15 и 16 кила). Ја пензиониравме пред некој месец, ама сега ќе ја дадеме на пријатели со бебче зашто сеуште може да служи. Јадеше во неа секој ден три оброци добри 2 години, па потоа тргна во градинка и остана да јаде два оброци во неа уште скоро две години.
Луна ја немале веќе на залиха во локо кроко. Иста како замена ја нудат тото иста е цената. Туку мене ме интересира за еден друг модел не се прилагодувало на грбот било само една седечка позиција и може да се прикачи на стол обичен (бустер). Што мислите подобро е таков или сепак тото (луна) е подобра? Ја прилагодувавте ли на грпчето има ли потреба од такво нешто?
Ние имавме и бустер столче купено од НУМ бебе Центар од Tigex. Го користевме кај баба и дедо кога одевме на гости и на сите патувања зашто се склпуваше како куферче. Еве вакво имаме: Практично е за патување и слично, ама не е тапацирано туку е баш пластично. Какво ќе купите зависи и од простор и од потреби.
Јас не, 3 нивоа има мојата и не ја мрднав од тоа 90 степени ниво. Си седеа веќе од 6,7м, сакаа и да маваат по послужавникот, да чепкаат.. Па нема зашто да се навалени додека јадат.
Дали ја зема оваа хранилка?? Ако ја зема, ако сакаш да споделиш импресии. Од се што разгледав само оваа ме бендиса. Многу е едноставна, а елегантна, не делува гломазно. Ама гледам нема левели, ни тркалца... Па не знам колку е практична.