Јас имам од Бебе Хоум на Сејфти фрст. Не е пластично, платно е и го носам на патувања, како мала торбичка изгледа кога ќе се спакува и засега ми брка работа кога сме навака-натака. Има и во ТукТук, тие се навлекуваат на стол, како навлака е, а се пакува и тоа како торбица мала и имаат многу убави дезени.
Здраво мајки, како сте? Нас ни дојде време за ручкање па во потрага сме по хранилки. Ме интересира дали некоја од вас ја има оваа хранилка и како сте задоволни? Ви благодарам однапред.
Мајки дајте ми совет за хранилка. Треба да одберам за поклон да ни купат а бебе е само 3 месеци и немам појма што да гледам. Дрвената ми е поубава ама сакам од порано да почнеме во хранилка, и ништо не се подесува на неа, целата е фиксна. Додека другата ги има сите можни опции, не знам ни дали е толку битно се да може да се мести на повеќе нивоа.
Дрвената изгледа поубаво ама не е практична како другата. Важно е да имаш нивоа на на слонот на грбот, нивоа на висина на хранилката, да можеш да го извадиш послужавникот за миење и да има потпирач за нозе. Јас ја имам оваа и сум презадоволна. https://www.libertabebecentar.mk/feeding-chair-bueno-bebes-pink
Ние ја имаме дрвената, бебе за една недела ќе прави 6м, го ставам во неа, но за кратко почнува да кенка и не сака да седи, па продолжуваме со јадење во транспортер, количка, релаксатор Мислам дека некако уште е мал и не му е згодно, се губи хаха и се лизга иако е врзан уште не може да си го држи телото. Кај мајка ми имаме од другиот модел како на сликата, но и во таа не сака, така да се надевам дека кога ќе потпорасне уште малце ќе ја прифати, инаку многу е убава и стилска и плус ќе може до големо да си ја користи. Искрено не знам што би било попаметно на крај се зависи од детето.
На сестра ми им ја купивме втората од локо кроко секако тие си ја одбраа и се презадоволни. Почнаа да ја користат од 4ипол месеци. Презадволна е и лесна е за одржување.
Ја земавме оваа хранилка од Локо Кроко. Со попуст ни дојде 3990 денари...Удобно е седиштето. Тоа ми се свиѓа и стабилна е... Дали ја има некој да сподели искуства?
Дали има некој искуство со оваа хранилка? Или да ми помогнете каква да одберам на што да обрнам внимание?
Мајки на покрупни бебенца, какви хранилки користите? Гледам дека повеќето се до 15 кг, а моето има околу 9 на 4 месеци... Дрвените се до 30 кг, но не се подесува наслонот и не знам колку се удобни... Дајте некој совет Знам дека е рано, ама да си одберам
Ние земавме вакви, доста се широки во горниот дел а и послужавник се подесува да им е пошироко. Со наслон со се, јас сум многу задоволна а и гледам сакаат да седат. Од 6 до 36 месеци пишува, за килажа незнам ама мислам дека се повеќе од 15 кг... Се надевам хехе
Ortopedot mi rece od 4 meseci mozelo vo hranilka na 45 stepeni da turam bebe, a jas do 5+++ne planirav uospte hrana da i davam mislev se na doenje da e. Arno ama me potseti deka ne ni sum razmisljala sto hranilka da zemam Se mislam megu stokke tripptrapp i cybex lemo mi izgledaat lesni za cistenje a planiram blw da terame....nekoj da ne ima da.spodeli iskustvo so stolcinjava?
претпоставував ама не можев да го најдам на страната, баш им е крш. немаат подкатегорија за хранилици. морав преку срч.