Drugarka pa bas mi ja falese taa na cybex deka samo brises i fino sredena e,imala nekoja druga ne mozela da dopere ko sto treba. A stokketo me bendisuva deka drvena e mi odgovara doma poveke
Јас,т.е ќерка ми седи во Трип Трап. За БЛВ е најидеална,заради можноста за подесување,нозете да се под агол од 90 степени и грбот исправен. Јас сум презадоволна,и од функционалност,и од естетика.
Muabetot bese konkretno za pernicinjata i se butalno hrana negde ne.mozela da ispere a dete posle bas toa.vo.usta.butalo
Stokke може да ти е подобра поради подлогата за нозе, повеќе нивоа за подесување има. На сајбексот тоа бил недостатокот, баш ќе го побарам постот за споредба. Едит, еве @kukla21 фала ти ептен, решив за таа. Искуство од друг значи многу
Леле колку убаво анализирате Јас поим неам каква ми е, од првото ќере е, ни име и знам ни ништо, хранилка ко хранилка, што разлика има
Дали знаете како може да се нарача хранилката на Stokke? Има ли некоја фирма што ја носи и доставува?
Mozese vo mothercare ama zatvaraat. Mene vcera mi se posreki si go kupiv baby setot i posluzavnikot na 50% namalenie. Sega vo solun vo bebehome po stolceto
Женчиња послужавникот на хранилките е со стандардна големина или има различни? И шо функција има тоа дали има едно, пет, седум нивоа на столчето? Не е стандардно со висина на трпезариска маса?
Тие столчиња што им се подесуваат нивоата на седиштето и на потпирачот за нозе се менуваат како расте детето. Висината е стандардна како за трпезариска маса. Најпрактични се тие тука кај нас има на safety first и kinderkraft ама кога ги видов во живо safety ич не ми се бендисаа. Некако чкартни ми изгледаа. А kinderkraft една другарка има ич не е задоволна од дрвената, ептен се оштетила и се раклатила
Фала мама, малку појасно ми е сега тоа со позициите. А кажи ми, послужавникот стандарден е на сите хранилки или има различни големини?