Дали имате искуство со хранилкава на Safety1 ? За разлика од Enock Kinderkraft, има меко седиште а и цените се тука некаде..
Ne tk treba mekoto sediste samo ke te nervira za cistenje. I da zemes vakvo brzo ke gi izvadis,bebe nosi pelena ne mu se utrnuva gazeto ne se sekiraj
Јас ја имам, задоволна сум, цврста е стабилна, делот кај нозете се прилагодува. Мана е што е тврдо кај главата, на почеток се маваше мојата дур научи дека боли.
Мене ми е во план Enock, па ако случајно се одлучите за нејзе да ни споделиш искуства . За оваа од сејфти негде читав дека се расклатила за кратко време па затоа ја тргнав од листа. Последно многу позитивни коментари читам за Антилоп од Икеа, па може и таа ќе испадне на крај. Барам нешто на кое најмалку ќе треба да му робувам.
И јас исто. Инаку за Енок читав полоши рецензии отколку за овој на Сејфти 1.. Дека се понестабилни, се расклатувале... Јас сум повеќе за Тимбата затоа што има долу на ногарките гумени или пластични не знам што се, додатоци за да не лизга и да не мрда столчето. Ќе го видам и во живо секако, па ќе одлучам. Нас дури за во јануари ми треба, ама сакав да пресечам и за празнициве да земам додека се попустите Па сега ме замисли Многу сум неодлучна како којзнае што да купувам... Додуша јас за сѐ сум ваква
Е убаво и ти ме замисли сега . Исто и мене ми е во план сега околу празниците да земам иако ни е рано, нешто како Christmas gift да му биде (дека он многу разбира ). Убо ова што ми го потенцира со гумираните ногарки, во право си, би требало да е постабилно од Енокот. Од друга страна па Тимбата ја нема во бела боја на лагер, офф.. Tell me about it .
@Autumn Love @marta993 и од freeon има хранилка од тој тип, freeon gourmet. https://www.freeon.mk/product/%D0%B4%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B0-gourmet/
Ја гледав и оваа , ама пластикава некако ми пречи... @Autumn Love да почекаме малку, јас прашав дали ќе ги добијат повторно, ми рекоа да но не знаат кога... може ќе ги добијат до крајов на годинава Јас ја меркам таа natural Инаку љубов на прв поглед ми беше оваа, но не се склопува и нема наслон за ноџињата па се откажав @Autumn Love види ја оваа https://www.babycenter.mk/mk-freeon-visoki-stol-za-hranjenje-moon-white-961804.html
Уште оваа и готово https://www.babycenter.mk/mk-freeon-visoki-stol-za-hranjenje-home-whitewood-964690.html
Треба во живо да се видат, ми се чини дека послужавникот е тесен Хахаха само маани наоѓам Фала ти во секој случај, убаво ги разгледав сите слични на пазарот, од толку гледање сѐ понеодлучна сум..
Vidi si dali posluzavnikot ti go sobira u sudoper poso ke treba da se mie....bebe nema neso mn golema porcija,a kolkav i da e ke frla i van nego
Мн е цакана оваа , кај ја има? Иначе ѕирни го ова од Али, US $5.94 34% Off | Baby Highchair Foot Rest Footrest Baby Natural Bamboo Baby Highchair Foot Rest High Chair Footrest With Rubber Rings https://a.aliexpress.com/_mNzH6Ps Е сега за онаа од Икеа е, ама па може и ќе одговара. Не е лоша и оваа од Фри он, мада за нивниве производи ме нервира што не можам рецензии да најдам, а ако не прочитам едно миљон не ме бива . @IRBBB фала ти за предлозите мами, Гурмет мислам ја имаше препорачано и мајкатаката на инста, ќе се оди и до Бејби центар да ги видиме ако ги имаат на лагер.
Ја има во Mom & Babe, Lionelo, полски бренд. Инаку преубава е ... Мора лично да се оди до Бебји центар, о белава е добра )
Ајде пак јас, удав невиден Какво искуство имате со брендот Мони? Гледам хранилкава е на акција и не е лоша Секако морам во живо да ја видам, оние од Фрион ги видов во Бејби центар и скроз се разочарав
Оваа е слична на kinderkraft tixi и kinderkraft fini. Пак наслонот за нозете е фиксен, исто и послужавникот.
Белата е со мал послужавник, и нешто што премногу ми смета, лесно се лупи бојата... При секојдневна употреба, бришење, којзнае како ќе изгледа за неколку месеци... Инаку не ја видов таа скроз бела што е, ја немаше.. Ја видов другата што е со бели детали... Не знам кафе на друго место да се видат хранилкиве на Фрион, ги немаше сите во Бејби Центар. Ми се свиѓа и овој тип, само ме интересираат материјаливе ... Некој ако ја има да сподели