Мамички ајде малку помош каде можам да најдам столче за хранење од оние што се стават на стол за седење?
Па баш затоа што немам многу простор сакам вакво да земам.А од кај го земавте ако може да ми кажеш и по која цена.Благодарам однапред
Го добив на подарок... Но на интернет цидов случајно, во солунското jumbo беше околу 30еур. Толку е и на страната од F. P.
Денес го гледав во енци менци ама некако ептен мало ми се виде како играчка за кукла да ставиш да седи. Благодарам Joy, на крајот изгледа обична хранилка ќе земеме.
И јас има столче за хранење кога бев мала ама не баш модерно сега се поубави со ова со она и ги замамуват децата да седат во столчето . Подобро е
Фала @victoria за вечера баш го седнавме и мирен беше не се бунеше,мислам дека ќе сака да седи и дека ќе го користиме
http://www.mothercare.com//on/demandware.store/Sites-MCENGB-Site/default/Product-Show?pid=651079 Ние го имаме ова столче, го благословувам пет пати на ден. Планирам ако ми требаат две, и за второто дете да земам вакво.
od koja vozdrast gi stavate malite vo stolce za hranenje ? nie eve skoro 8 meseci si sedi na krevet so igracinja ne dolgo ama mozi da sedi a koga ke go sednam vo stolceto ili se lizga nadolu ili glavata ja drzi nadolu nikako ne mozam da go nahranam se tesham deka e malecok