Bas ja izvadiv i jas od bato ke ja koristime. Cangoroo mint so tri pozocii i korpa dole za skladiranje ligavcinja i sl. od Loco Kroko, neznam dali uste gi ima. Masta i ja izvadivme tri godini so bato. On bese nejadac pa sekakvi cirkuzi izveduvavme na nea, koska e, nema ni grebnatinka.
Големиот од 6 месеци почнав да му давам дохрана, седеше со потпора од крпи. Малиот сега има 6 месеци (прематурче е), уште не ми е доволно стабилен за да го седнам, дури ни со потпора.
https://www.libertabebecentar.mk/relaksatori/liberta-mia-zig-zag-grey Dali nekoj ja ima i dali e dobra ovaa hranilka, dali e stabilna i dali pregradata e prikačena za poslužavnikot ili za sedišteto?
Nekoja dali ima iskustvo so vakvo stolce mn mi e ubavo i vaka mi izgleda udobno i mn ubava cena imalo steta sto ne ja vidov porano ili predlog za nekoe slicno na ovoj stil ato moze da se navaluva ni rekoa malku podispravema da ja stavam sega od 4ti mesec i plus kaj i da e bi pocnale so vkusovi za pola mesec mesec najkasno sig
И јас многу бев запната за вакви модели на столчиња, многу убав дизајн за разлика од stokke што ми се како рафтови но овде ми посочија дека зафаќаат простор и не се подесува наслонот, па кога отидовме да купуваме не се склопуваат, зафаќаат доста простор, висината не беше којзнае колку прилагодлива и една позиција на седење има само а моето бебе ќе почне од 5 месеци здравје со вкусови и не ми одговара ваков модел и на крај се одлучивме за Tiny од Loco Croco. Ако не се лажам, тука некаде ни се бебињата со возраст па добро разгледај си, еве ќе споделам некои други мислења
Ја зедовме tiny за второто бебе и искрено нема допирна точка со kinderkraft на првото. Немам друга за да направам споредба, ама меѓу овие две, киндеркрафт е поубава, постабилна, послужавникот баш е на ниво на мешето на бебе, прелесна за чистење. Единствена предност на tiny е што зафаќа помалку простор.
Koj model na kinderkraft potocno onoj kako od slikata i dali ti bese problem sto ne se navaluva primer za dodeka bebe ne sedi stabilno @Thor iskreno ne mi smeta sto ne se sobira imam prostor doma golem samo dodeka pocne da sedi postabilno dali ke mi bide prakticna deka ne se navaluva
Мислам дека уште нема тука. Јас пред две и пол години то нарачував од Бугарија и пријатели ми го донесоа https://mams.bg/#
https://www.kinderkraft.mk/kinderkraft-stolche-za-hranenje-2-vo-1-tixi Оваа ја имаме ние. Не ми беше проблем, му ставав потпора со крпи Сега да сум за второто би зела kinderkraft Enoch или timba од бебе хоум, ама ќе остани неисполнета желба за некое следно бебе.
Nekoi od tuka go imaa toto stolceto kako ste zadovolni mn se dvoumam megu toto i onie na kinderkraft ama deka ne se prilagoduvaat nikako maz mi me predomisluva
Nie go imame ova stolce za hranenje i epten sum zadovolna, mozam da kazam deka i ni e najskoristena rabota. Naslonot se pravi vo pet pozicii, go koristev i za uspivanje na malata dole ima trkalca i se vozi, pa sluzi i kako zanimacija. Od se sto sme kupile ova najmnogu ni se pogodi a i cenata mu e epten povolna.
По многу гледање се одлучив за дрвено, од опциите што ги има кај нас. Некоја ако има искуство да сподели мислење кое е подобро, Bebeconfort Timba или Kinderkraft Enock?
Скроз истава ја имав со првото дете, презадоволна сум, до 3ипол години ја користев, после тоа ја дадов на другарка да ја користи една година и сега е кај внуката. Освен на едно место што се скина прекривката, после 5 години сеуште е во комплетна функција. Сега имам друга хранилка од друга фирма, ама освен шарата што е различна, сите функции се скроз исти. Се подесува висина, наслон, положба на масичка, се собира и не фаќа многу место, и се вади горниот дел од масичката за миење. Нема да згрешиш да ја земеш.
Preporaka za dobro stolce kvalitetno? Bebe mi e pogolemko, 4 meseci a 8 kg pa mi treba postabilno. Cena ne e bitno.
Препорачајте столче за хранење што би го користеле од почеток па по можност да има опција да се расклопува како столче и маса. Нешто што е квалитетно и функционално, што би го користеле долго време, небитно парите (да не биде и изгор ).
Joie bas denes kupiv od topolino. Ova ne se rasklopuva ama imase i dr model sto se pravi kako masicka i stolce. Dobra firma izgleda i pristojna cena spored mene.