1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Столче за хранење

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 22 септември 2011.

1. TheSecret

TheSecret Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    4.680
    Допаѓања:
    8.629
    Bas ja izvadiv i jas :inlove: od bato ke ja koristime. Cangoroo mint so tri pozocii i korpa dole za skladiranje ligavcinja i sl. od Loco Kroko, neznam dali uste gi ima. Masta i ja izvadivme tri godini so bato. On bese nejadac pa sekakvi cirkuzi izveduvavme na nea, koska e, nema ni grebnatinka.

На DaisyDream му/ѝ се допаѓа ова.
  2. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Се зачлени на:
    16 октомври 2019
    Пораки:
    8.291
    Допаѓања:
    33.568
    Големиот од 6 месеци почнав да му давам дохрана, седеше со потпора од крпи. Малиот сега има 6 месеци (прематурче е), уште не ми е доволно стабилен за да го седнам, дури ни со потпора.

На Thor му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Anak

Anak Нов член

Се зачлени на:
    19 април 2024
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
  4. Kikikikiri0405

Kikikikiri0405 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2016
    Пораки:
    844
    Допаѓања:
    950
    Nekoja dali ima iskustvo so vakvo stolce mn mi e ubavo i vaka mi izgleda udobno i mn ubava cena imalo steta sto ne ja vidov porano ili predlog za nekoe slicno na ovoj stil ato moze da se navaluva ni rekoa malku podispravema da ja stavam sega od 4ti mesec i plus kaj i da e bi pocnale so vkusovi za pola mesec mesec najkasno sig

Прикачени фајлови:

5. Thor

Thor Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2021
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    808
    И јас многу бев запната за вакви модели на столчиња, многу убав дизајн за разлика од stokke што ми се како рафтови но овде ми посочија дека зафаќаат простор и не се подесува наслонот, па кога отидовме да купуваме не се склопуваат, зафаќаат доста простор, висината не беше којзнае колку прилагодлива и една позиција на седење има само а моето бебе ќе почне од 5 месеци здравје со вкусови и не ми одговара ваков модел и на крај се одлучивме за Tiny од Loco Croco. Ако не се лажам, тука некаде ни се бебињата со возраст па добро разгледај си, еве ќе споделам некои други мислења

На Kikikikiri0405 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Се зачлени на:
    16 октомври 2019
    Пораки:
    8.291
    Допаѓања:
    33.568
    Ја зедовме tiny за второто бебе и искрено нема допирна точка со kinderkraft на првото. Немам друга за да направам споредба, ама меѓу овие две, киндеркрафт е поубава, постабилна, послужавникот баш е на ниво на мешето на бебе, прелесна за чистење. Единствена предност на tiny е што зафаќа помалку простор.

На Kikikikiri0405 и Thor им се допаѓа ова.
  7. Kikikikiri0405

Се зачлени на:
    20 декември 2016
    Пораки:
    844
    Допаѓања:
    950
    Koj model na kinderkraft potocno onoj kako od slikata i dali ti bese problem sto ne se navaluva primer za dodeka bebe ne sedi stabilno @Thor iskreno ne mi smeta sto ne se sobira imam prostor doma golem samo dodeka pocne da sedi postabilno dali ke mi bide prakticna deka ne se navaluva

8. Madam S

Madam S Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2020
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    455
    Мислам дека уште нема тука. Јас пред две и пол години то нарачував од Бугарија и пријатели ми го донесоа https://mams.bg/#

9. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Се зачлени на:
    16 октомври 2019
    Пораки:
    8.291
    Допаѓања:
    33.568
    https://www.kinderkraft.mk/kinderkraft-stolche-za-hranenje-2-vo-1-tixi
    Оваа ја имаме ние. Не ми беше проблем, му ставав потпора со крпи

Сега да сум за второто би зела kinderkraft Enoch или timba од бебе хоум, ама ќе остани неисполнета желба за некое следно бебе.

На Kikikikiri0405 и sani99 им се допаѓа ова.
  10. Kikikikiri0405

Се зачлени на:
    20 декември 2016
    Пораки:
    844
    Допаѓања:
    950
    Nekoi od tuka go imaa toto stolceto kako ste zadovolni mn se dvoumam megu toto i onie na kinderkraft ama deka ne se prilagoduvaat nikako maz mi me predomisluva

11. deniz333

deniz333 Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2018
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    1.641
    Nie go imame ova stolce za hranenje i epten sum zadovolna, mozam da kazam deka i ni e najskoristena rabota. Naslonot se pravi vo pet pozicii, go koristev i za uspivanje na malata :lol: dole ima trkalca i se vozi, pa sluzi i kako zanimacija. Od se sto sme kupile ova najmnogu ni se pogodi a i cenata mu e epten povolna. Screenshot_20240509_124534_Chrome.jpg

Последна измена: 9 мај 2024
    На Kikikikiri0405 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. l-a-d-y-di

l-a-d-y-di Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    878
    Допаѓања:
    498
    Дали имате искуство со ваква хранилка

Прикачени фајлови:

• IMG_0826.png
      IMG_0826.png
      Големина на фајлот:
      596,1 KB
      Прегледи:
      49
  13. Jeniffer

Jeniffer Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    По многу гледање се одлучив за дрвено, од опциите што ги има кај нас. Некоја ако има искуство да сподели мислење кое е подобро, Bebeconfort Timba или Kinderkraft Enock?

14. Luminary

Luminary Форумски идол

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    2.638
    Допаѓања:
    44.918
    Ние го имаме Тимба, презадоволни :)

На Jeniffer му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.348
    Допаѓања:
    13.303
    Скроз истава ја имав со првото дете, презадоволна сум, до 3ипол години ја користев, после тоа ја дадов на другарка да ја користи една година и сега е кај внуката. Освен на едно место што се скина прекривката, после 5 години сеуште е во комплетна функција. Сега имам друга хранилка од друга фирма, ама освен шарата што е различна, сите функции се скроз исти. Се подесува висина, наслон, положба на масичка, се собира и не фаќа многу место, и се вади горниот дел од масичката за миење. Нема да згрешиш да ја земеш.

На l-a-d-y-di му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Besbes24

Besbes24 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2022
    Пораки:
    1.795
    Допаѓања:
    1.577
    Preporaka za dobro stolce kvalitetno? Bebe mi e pogolemko, 4 meseci a 8 kg pa mi treba postabilno. Cena ne e bitno.

17. Xxxx2

Xxxx2 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2015
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    165
    Препорачајте столче за хранење што би го користеле од почеток па по можност да има опција да се расклопува како столче и маса. Нешто што е квалитетно и функционално, што би го користеле долго време, небитно парите (да не биде и изгор :D).

18. Besbes24

Besbes24 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2022
    Пораки:
    1.795
    Допаѓања:
    1.577
    Joie bas denes kupiv od topolino. Ova ne se rasklopuva ama imase i dr model sto se pravi kako masicka i stolce. Dobra firma izgleda i pristojna cena spored mene.

На Xxxx2 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Peperutka17

Peperutka17 Активен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2024
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    161
    Nekoj da ne prodava hranilka?

20. TammiB5

TammiB5 Истакнат член