Ве молам совет од тие што имате дрвено столче. Најдов едно како Stokke Tripp Trapp ама поевтина марка - тоа за нозете има три нивоа, дали се доволни?
Јас дома имам на Стоке, а за кај бабите и дедовците земавме вакво. Некако многу е непрактично. Се лизга, потпората на нозете е лоша, едино добро е што се чисти лесно.
Мајки здраво, каде можем да се најде додаток за нозе за хранилката од Икеа? Гледам дека со неа не оди, а секаде на тик ток докупуваат дел. Препорачајте ми хранилка… уште малце 6 месеци, 7100 кг. Значи не е голем буцко
Ние имаме ваква слична, мислам на изглед е скроз иста само некоја друга марка бидејќи не сме во мк, и мене ми се допаѓа и е практична. За тие пари е премија.
Дали некој гонима ова столче да каже искуство https://www.libertabebecentar.mk/sale/liberta-mia-tirquoise-panda?sort=rating&order=ASC Или да ми препорачате некое од кое сте задоволни
На попуст е 6890 таа боичка, таа и на мене и мм ни се свиѓа. Оваа и помалку е. Која боичка ја имаш? Можеш да ми ја сликнеш да видам како изгледа?
И уште нешто да те прашам. Гледам 3 исти модели со разни бои, на слика е прикажано различно спуштање на наслонот за грб. Колку се спушта?
Ја имам точно бојата како на сликата не знам зш промена во цена за бојата. Иначе провери и во енци менци имаше темно сива исто мн ми се бендиса околу 5000 мислам беше. Ама сепак би штедела 1000 ден ако е само за бојата. Иначе и јас кога го купив поевтино мн беше тополино.
Нема во Енцименци попуст сега за сега... а да чекам, незнам дали ќе ги спуштат и они. Толку е значи наслонот. На тоа поскапото се спушта на 0+, затоа е изгледа поскапо. Мало послужавниче плус имаш? Едит: Уств сега гледам дека и поскапото го имаш, а не се спушта наслонот. А види на слика како дава... и пишува 0+ се спушта ова другото.