https://topolino.mk/product-category/bebeshki-program/stolici-za-hranenje/page/2/ Тоа првото со животинчиња 0+ дава дека е и на слика има дека се спушта ниско. А другиве се 6+. Испомешав и јас све. Ќе шетам после во моловиве ако ги има да ги видам и да прашам што е разлика...
Вака е мајка не скрос 180 степени можда 160 се спушта ама реално не ни ми треба толку. Супер е за парите, појди во живо да го видиш. Иначе ако сакаш повеќе да дадеш можеш и од чико. Ако памтам убаво polly progres неш така се вика. Внука ми го има поскапо ама и тоа убаво е мн.
Joie Mimzy ја нарачав пред некој ден. Ја меркав одамна и конечно решив. Само друг дезен, ќе ставам слика подолу. Мене ми е предобра, едвај чекам да стигне. Таман ја начекав за 80 евра сега на попуст.
Преубава После ќе си видам во живо и ќе одлучам кое дезенче. Незнам само дали да ја чекам и во Енцименци дали би спуштиле. Секако имаме уште 2м за јадење
Мајки, на два ума сме да земеме бустер хранилка. Дали некоја од вас користела и како сте задоволни. До кога ја користевте? Дома имаме од дрвените, се мислиме да земем бустер за на пат кога одиме некаде