1). 2). 3). Се мислам помеѓу овие три. Горе доле ми изгледаат исти. Ве молам за помош која да ја купам.
Земавме столче за хранење, лионело. Сега дома гледам дека не се поместува наслонот за ноџињата.. еве линк. https://shop.kinderlend.mk/Производ/lionelo-хранилка-лин-плус/ Проблем е што не се поместува, д аја враќам?
@naturally Ја имам минла плус јас, со 4 тркалца е и имаше разлика во механизмот на послужавникот. Јас сум презадоволна од минла плус. Бебе беше 4 месеци кога почна да ја користи, дека се прави на 5 нивоа. Сега е во столче за хранење, за играње и редам играчки. Или ако готвиме, пегламе или било што, до нас ја носиме за една секунда со тркалцата. И вака е многу квалитетна изработката, и навлаките се вадат за 10 секунди за да се перат кога треба.
И ние ја имаме оваа хранилка. Ептен е стабилна, поготово ако ти се погоди бебо као мојот талибанец, да не го држи место додека јаде. Единствена маана и е што е потешка за чистење да речам, ама инаку одлична е. Плус доаѓа и со седиште за кога ќе биде поголемо детето. Се на се, нас ептен ни се погоди.
Сега приметив дека Минла е со 2 тркалца, лесна е за тргање низ соби? Минла Плус е поубава, ама некоја илјадарка плус @LadyR и јас планирам порано да почнам да го ставам, релаксаторот да го тргмеме таман место за хранилкава.
Мене реално ми беше тешка за влечење низ соби, ретко го ставав во кујна или ходник додека готвев или нешто, ама немав ни толкава потррба бидејќи многу рано прооди, а претхосно лазеше цело време. Реално, е малку погабаритна да речам, потешка некако. Ама сепак, ако се подигне малку пд едната страна, лесна е за гурање.
@mariz Како сте задоволни од Joie mimzy? Јас бев решена за Maxi Cosi, се изнагледав видеа таман сега и попуст има си мислев да ја нарачам. Во меѓувреме ја добивме Mimzy, а пошто поклон не се одбива се надевам добро ќе не служи.
Па вака супер е, доста стабилна. Два послужавници има, едно како snack послужавник мал. Едино што ми сметаше беше дуплата навлака (памучната), многу ја потеше од старт бебка. Дали она е бебе што така се поти или самиот материјал поти толку незнам.. Па го извадив тоа одма, само на таа другата седи што е како гумирана. Па таа и лесно се брише ако ја испрља. Квалитетот е одличен ств, ама е доста гломазна и си бара голем простор. Бебе си седи, јаде, тоа е најбитно
Одамна ти е постов, може веќе си земала… ние за големото вакво имавме и е еден од најискористените реквизити. https://www.encimenci.com.mk/stolche-za-hrane-e-lift-coral-foppapedretti-9700358402
Го гледав и ова и ми се свиѓа ама ми треба баш такво што се мести на трпезариска маса, да се прицврстува долу. Нигде нема
Има на ананас, еве. Има и други бои, пиши само Inglesina Fast ќе ти ги даде Сега видов дека Mom&Babe уствари ги продаваат