Што ми спомна ме просветли! Глеј што е убаво кога ќе си прашаш! Мн фалаааааа!!! Мн скапо е 9000... Бар мене ми е некој може би земал... Ама фала ти мн. Плс сликај ми ја да ја имам ќе идам уште денес!
Лејди и нашата е од Џамбо, презадоволна сум. Редактирам за слика, наслонот на столчето не знам колку ти го доловив.
Една е таа, нема да ја утнеш, портокалова боја доминира, а седиштето е на бела основа, со буфчиња и дрги животинки. Ај ќе ја сликам сега.
Чим ми ја опиша не се мачи ќе ја најдам. Леле мн фала, мн мн! (Навистина не ми се лупаат мн пари за нешто што се користи одреден период)
Со првото маста и ја извадивме до толку што моравме за второво нова да земиме. Ќе ја користиш, верувај. Еве ја
Многу ти фала! Среќа што прашав, у Локо Кроко ми нудеа некои од 4000-5000 и искрено скапи ми беа. Исто гледав и во Сити Мол и таму скапи беа тие со позиции. фалаааа
Nie imame od loko kroko, cangoroo mint isto so 3 pozicii na naslonot i tri pozicii vo visina, so dupli polsuzavnik koj isto e vo tri pozicii i se vadi za mienje. Jas epten sum zadovolna od kvalitetot i dezenot, dodusa mm ja birase bojata jas dr boja sakav ama ajde i ne e skapa 4000-4500 tuka nekade bese nez tocno. A imaat i drugi vrsti na hranilki vo kroko mozes da poglednes i tamu. Iskreno ne e bas nesto sto malku se koristi jas veruvam deka do tri god ke ja koristime. Sin mi znae i da si sedi vo nea i crtani si gleda dodeka jas go sreduvam neredot vo kujna od kasata ili pak sedi do nas na masa vo nea dodeka nie jademe.
Од колку ги ставате децава во оваа што има повеќе позиции. Сакам и јас да земам да ја ставам беба на повисоко да си гледа, вака во релаксаторот многу ми е ниско на земја баш..
Не ти сликав наслон ама се навалува, мојов е сега на 65 степени. Послужавникот исто се вади за миење. Е сега ќе мора сама да ја склопиш, ама не е тешко ич. @vitamina оваа хранилка има позиција од 45 степени како релаксатор. Ако веќе се исправа твоето можеш да земеш. Инаку од 4 месеци мислам може, јас тогаш почнав моево да го исправам во релаксатор, т.е само се исправаше. Хранилкава од 6 полни ја зедовме.
Izvinete na latinica, sakam da vratam a ova vreme nema sansi laptop da vklucam. @LadyC nasata e vcera kupena, dzirni ja vo temata da ne stavam slika pak. Poklon od sestra mi, ja bendisavme minatiot pat koga bevme za Skopje i vcera taa ja kupi. Od Enci Menci e, 3600 denari e, no i dale 10% popust, 3240 izleze. Ima 6 visinski pozicii i 3 polozbi na sediste. Ko sto gledam epten e golema slicnosta so ovaa od jumbo. E sega, so mm sinoka docna ja mestevme i nekako dali ne ja namestivme ubavo ama malki klipa, kako da ne e stabilna bas, a i toj naslonot za nozete ne uspeavme da go namestime. Ke probame denes pak, pa i bebus ke go stavam i ke pisam.
Значи и од Јагода ми се свиѓа мн со бувчето (мм обожава бувови) и од Локо Кроко имам гледано убави (ама скапи ми беа, др е 3000 Ајде ќе ја ѕирнам а ти пиши ми фо после зашто попладне ќе одам да зимам.
Успеавме да го наместиме, сега е добро, стабилно е, не клипа веќе. Го наместивме и тоа наслонот за нозе што е, ама статичен е, јас мислев и тој се подесува во позиции, така би било подобро. Не знам кај овие од Џамбо што се дали е исто, еве Јагода и Ана нека кажат. Бебуш го ставивме прееска со нас на маса и си ручавме раат. Се на се, презадоволна сум.
Моето беше скапо со позиции на грб, позиции на столчето горе доле и верувај не сум ги мрднала позициите, џабе се Стандард ми е наместено од 6м и еве уште го користам има 2 години веќе Ептен максимално искористена работа, само таму јаде без да забушава... башка јадеме на раат сите Гледај да биде стабилна, квалитетна.. наслоните воопшто не се битни...
Сепак се одлучив за хранилка каква @augustd препорача и беше на акција поефтина малку. Некако другите не ми оставија впечаток ... Се изнашетав, видов мн, за тие пари сите мн тврди, некако не ми беа по мерак... Све е стар вкуса. Фала ви на помошта и сугестиите, мн сте супер! Знаеш што ме излажаа у Џамбо? Дека оваа со буф (ја немаа сега) била статична.
Дали во џамбо во ск ја има хранилката на стол што се мести? Од фишер прајс мислам беше. Во Битола ја нема.