Извинете дали знаете каде е катедрата за ортодонција и максилофацијална хирургија точно за оценка и потпис ми треба кај проф.Јанческа
Здраво,имам завршено Стоматолошки факултет во Скопје,и сум заинтересирана за работа во Словенија.Дали има некој информации за нострификација на факултетот,дали се нешто полага плус.Каде можам да добијам повеќе информации за тоа,како оди постапката и слично.Ако некој е запознаен може и во инбокс да ми пиши. Ви благодарам.
Се снајде ли? Дали треба да имаш стаж една година и да полагаш испит како кај нас за да работиш и во Словенија?
Да не има некој овде се има запишано или завршено специјалист по протетика? Нека ми пиши лп, да прашам.
Здраво на сите. Јас две години имам завршено со сите петки и една година со две четворки и една година со три четворки. Мислам дека матурата освен англиски ми е ќе ја поминам со 5ки. Дали имам шанси да се запишам на Дентална медицина?
Zdravo! Dali nekoj znae kolku cini edna godina (od vkupno 6) studiranjeto za doktor po dentalna medicina? Dali e mnogu skapo? Dali na krajot e isplatlivo?
Дали околу стоматолошки има книжара за индекс и студентска легитимација да се купи?? И каде во факултетот можам да извадам потврда за редовен студент? Утре одам да се запишам па ќе ми биде од помош доколку ми одговори некој ако знае. Благодарам однапред.
Имаш во Трио или во трафиката кај Рептил. Каде што ќе ги оставиш докуметите, од таму ќе вадиш и потврда, тие се студентски прашања
Здраво дечки, сакам да прашам дали некој има што се префрлил од стоматолошки на медицина во Скопје? Ако да каква е процедурата?
Дали познавате некој да е запишан прва година на дентална во Скопје? Ми треба да знам за да направам група на фејсбук а не познавам никој. Би ми било мило доколку познавате и ми одговорите.