Еве уште нешто http://mkd-news.com/koi-kuki-vo-makedonija-se-opsednati-so-duhovi-eve-nekoi-od-niv/ И by the way Епа драги мои, проверив и од јаболката нема ни Ј. Ни парченце од нив. А знам дека никој не ги собра откако паднаа, ги прашав и моите. Сега се мислам дали воопшто да си ја правам таа моја соба во која ќе си седам и пазете, спијам. Ќе ја наполнам со икони. Ако преживеам една вечер, ќе раскажувам.
Леле не ми требaше oвa, пa бaш нaвечер кaј нaјдoв дa читaм у пм! Амa не зa џaбе oвие прикaзни се зa дa се читaт нaвечер, зa дa не спиеме хoхoх
Ништo не е сенкa oд некoјa oблекa или oд нaдвoр близo прoзoр aкo си сликaнa и плус немa дoвoлнa светлинa
Одма до врата изгледа како да има бела глава и телото до пола се гледа...некои предмети се така наредени да изгледаат ко чудовиште...илузија
Видете малце подоле, мене таму ми делува ко некоја огромна женска глава да ѕирка од позади ѕидот со марама на устата.
Јс ли ова што ја заокружив бе ? Чекте кој ја објавил сликата може жива е жената мајка да и е или сл. Тинпа кај виде марама
А што ако си ти девојката во црно лево на сликата? Што ако си ја убила nencunen и сега си логирана со нејзиниот профил со цел да пристапиш и до некој од нас?