На истото место каде што се тренира стрелаштво, се тренира и стреличарство, термините за стреличарство се вторник,четврток и сабота од 18h
Брат ми тренира стрелаштво повеќе од 10 години и има многу дипломи,медали и пехари добиено,пука со воздушна пушка а сега ке се спрема со некоја друга ама незнам точно да кажам со која (не се разбирам многу).Се гордеам со моето братче :up:
Ова многу го сакам во една тема прашав дали некој знае и еве сега видов дека има тема.Многу сакам да стрелам досега имам пукано со пиштол во вис и треба да имаш доста сила за да го задржиш пиштолот.Гледав на интернет нешто за некои друштва ама тие беа нешто со стрели така нешто па би ве замолила нешто да ми дадете линк од некое друштво да се информирам како оди зачленување нешто групи и сл.Поздрав до сите љубители на стрелаштвото
Јас никогаш не сум се занимавала со стрелаштво. Обично сите спортови ги играм и ги сакам, но сепак поголем љубител сум на тимски спортови, добро сакам и тенис, но оние аде што има голема физичка активност
Дечки не знаев во која гр да прашам па ај тука ... дали знаете дали постои кај нас специјализирана продавница за пиштоли??