1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Стрелаштво

Дискусија во 'Спорт' започната од Lil-bitch, 24 мај 2010.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    На истото место каде што се тренира стрелаштво, се тренира и стреличарство, термините за стреличарство се вторник,четврток и сабота од 18h

2. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    Брат ми тренира стрелаштво повеќе од 10 години и има многу дипломи,медали и пехари добиено,пука со воздушна пушка а сега ке се спрема со некоја друга ама незнам точно да кажам со која (не се разбирам многу).Се гордеам со моето братче :clap: :up:

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
  4. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Ова многу го сакам во една тема прашав дали некој знае и еве сега видов дека има тема.Многу сакам да стрелам досега имам пукано со пиштол во вис и треба да имаш доста сила за да го задржиш пиштолот.Гледав на интернет нешто за некои друштва ама тие беа нешто со стрели така нешто па би ве замолила нешто да ми дадете линк од некое друштво да се информирам како оди зачленување нешто групи и сл.Поздрав до сите љубители на стрелаштвото :*

5. BojanaLegija

BojanaLegija Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2014
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    66
    Јас никогаш не сум се занимавала со стрелаштво. Обично сите спортови ги играм и ги сакам, но сепак поголем љубител сум на тимски спортови, добро сакам и тенис, но оние аде што има голема физичка активност :!:

6. tea20

tea20 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2014
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    366
    Дечки не знаев во која гр да прашам па ај тука ... дали знаете дали постои кај нас специјализирана продавница за пиштоли??

7. Aquamarine93

Aquamarine93 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2016
    Пораки:
    815
    Допаѓања:
    3.754
    Има, Микеи во ск :)