^ Спојлер Бери не е лош,сега го удри молња,ќе стане Флеш,суперхерој кој може да се движи со голема брзина,ќе продолжи во нова серија во 2014.Инаку за Рој сепак мислам дека ќе стане јак и ќе му помага на Оливер,редно е некој на негово ниво да му помага.А за Слејд глупости,оти да сака да го уништи Оливер,кога он не е крив за Шадо,ни пак за неговото т.н. умирање,освен ако не се десило уште нешто Заплеткана серијава ептен,не се знае веќе што како,само нека тераат така
^ да малку збркано е .И зошто даваат сега пауза ,па баш на најинтересното .Додека ја гледав,како да знаев дека Слајд ќе биде жив,и некако многу убав глас има,така некако длабок омилен дел
Мислам дека кога ќе се деси фамозниот бакнеж меѓу Фелисити и Оливер(а очекувам дека ќе се деси),ќе се радувам ко мало дете,ептен си ги сакам заеднооо
Другиве серии се на мидсизн пауза,па ај оваа ја почнав.Изгледав 2 епизоди до сега,ќе продолжам да видам како ке се одвиват.Бетмен/Робин Худ модерна прича,глумецон ми фати око,ама она женска му ја знам само од Г.Г. досега и не ми оставила некој впечаток таму,ќе видиме ке и дам шанса на серијава па ..
Спојлер Супер епизода,возбудлива како и секогаш, интересни заплети настанаа.Ама можеше Оливер да ја бакне Фелисити,колку погоден момент беше,барем за кејф на гледачите
мхххх и јас колку сакав да се десе тоа .. ајде сега да видиме кој ке е појак од Оли ...нешто многумина се нацупаа со инекциите Спојлер и се надевам дека скоро ке се справат со „бездомниот“
Toooooo Michael J. White се појави. Е сега се израдував. Какво изненадување само. Еден од најдобрите мои глумци.
Спојлер Најпрво ме изненади бакнежот момеѓу Сара и Ниса,па на крајот и Сара и Оли .Али,ми се допадна епизодата,се надевам ќе ме држи до 26 февруари,кога ќе излезе новата епизода.Ќе се изначекаме
Малку ја имав запоставено серијава, но брзо се вратив во колосек Спојлер Најпрво браво за актерите, се познати и добри актери се појавуваат.Бидејќи ја следев Спартакус, гледам дека до сега се појавија 4 актери од таа серија. Се нервирам малку што ништо не се се случува на релација Фелисите и Оли, дури и мајка му на Оли приметила дека Фелисити е заљубена во него.И многу ми е драго што не преќути Фелисити кога Моира и се закани да не му кажува на Оли кој е вистинскиот татко на Тиа. Таман си помислив не постои поантипатична особа од Лорел, ете ја Сара.Значи неможам да ја сварам.Па уште ја споија со Оли
малку ОУТ од последните дешаванки или да кажам последната еп .. ЈАс сум за ТИМОТ на Оли и Фелисити!!! едвам чекам да бидне нешто .. Спојлер Мојра ме нервира сега се надевам само да еднооки даде некој предлог за кој нема да може да се реагира и плус да видиме Оли што ке прави сега !!
И сега забавааа Сите против еден а тој еден занаНИКАДЕ!!! немаше многу акција во последнава еп и дефинитивно од Бродско-островските стории многу ме нервираа ОЛИ со долга коса а супер мазен ... сакаммм да се заедноо Оли и Фелисити ...Блонду ме нервираа со темата постојано ФБ уста отворена !!!