Ќе сакаш повеќе да објасниш што точно ти се случи со стриите, ги избледи кремата само, ги камуфлира да не се гледаат толку или баш ги отстранува, ја рамни кожата? Ме заинтересира за кремава, ако е толку ефикасна вреди за сите пари, небитно колку е цената, само ме интересира што точно доби ти како резултат од неа, ти се измазни кожата или и понатаму постојат стриите, ама не се видливи толку?
ми ја измазни кожата ама на допир можеби ќе се почуствува по некоја сепак не е магично стапче а инаку не се познава сега дека некогаш сум имаа стрии
Znaci jas sekoj den vezbam I sum fizicki aktivna no mislam so samoto tegnenje na kozata mi ispuka od premnogu suva taka da ve molam kazete ako znaete brzo I efikasno resenie
Дали некој го има користено кремов против стрии од Oriflame? Дали е ефикасен? Знаете ли некој ефикасен крем? Фала многу однапред
Кремава мам кер не е веке 475 денари 250мл сега е 150 мл за 600 денари пред некој ден бев во Зегин и ми кажаа.
мене за стрии Eucerin највеќе ми помага само треба повеќе да се нанесува... Го купив од Зегин .. 700ден.
^со него успеав да ги отстранам стриите, ги немаше цело зимо, денес приметив пак на исто место се појавија. Дали е можно истите да се? Или се нови...?
А девојки имала некоја искуство со др.Анчевски на третманот со кристали за отстранување на стрии и дали е задоволна? Многу ми е итно па која знае нека пише.
Мене пред 1 и пол година ми излегоа на колковите и задникот Се сум пробала од креми и разни други работи, но ништо не ми помогна. Дали секојдневното вежбање пилатес или фитнес може да помогне во намалувањето на стриите? Дали некоја успеала со тој третман?
Јас мислам дека стриите неможеш да ги намалиш или да напраиш нешто за да ги снема.Само да ја спречиш нивната појава понатаму. Сите го имаме истиот проблем
јас имам стрии на колковите но моите се како виолетови не се бели ,па која е причината и како да си помогнам?
Веројатно ти се во скоро појавени, на почеток се такви така да ако почнеш во таква фаза да ги негуваш поуспешно може да ти се повлечат.
еуцерин е крема за стрии?колку пари? ај нешто повеке за тоа пиши...дали има ефект и како да се користи има ли некоја техника за користејне или што?? ах пуста мака кога се има
па не е баш крема како масло е нешто така 700 денари е во зегин..кажи им ти Еуцерин за стрии они знаат (мислам дека погоре имам постирано слика) инаку кога ке ја купиш пишува на упатството како треба да се нанесуваа за да има ефект.