Имам премногу на задникот.. Си стојам иста килажа, слаба сум ама полна со стрии.. Постои ли нешто да се купи што навистина помага?
Zdravo devojki, vo 8mi mesec od brememosta sum i mi se pojavija mogu strii na gradite,pred nekolku dena zemaav edna krema od apteka Mum Care za strii sega gradite mi se uste poveke crveni i mnogu me cesat. Nekoja so slicno iskustvo ili sovet?
Си имам стрии ама не ме нервираат веќе. со години ги мразев и ги криев, сега се навикнав. Мојата козметичарка има обичај да каже: Не те сликаат за списание па до толку да се замараш.
M Mislam vo lily gi ima i vo apteki mislam deka maloto okolu 600den ama ne sum sigurna . Proveri na lily sajtot dali go ima i kolku e
Мене ми се појавија стрии во бременоста од глава до петти иако не бев многу поправена, толку многу ги имам што ми е страв да се погледнам самата дали постои некое решение барем да не се толку видливи
Vidi na isntagram angel therapy od novi sad ima edno mleko za strii nz kolku e delotvorno ama go falay vidi
Барав тема но незнам која е соодветна за прашањето мое 5 и пол месеци после порогај Имам шанси да ми се врати во нормала стомакот или вака ке ми остани со стрии и мек ? Порано воопшто немав стомак
Го користам би оил веќе месец. Инаку имам стрии на бутините од внатрешна страна. Од лани излегоа и се црвенкасти сеуште па се надевам дека барем малку ќе се повлечат. Ми го испрати другарка од Германија, и купувајќи го фармацевтката и кажала дека маслото било многу ефикасно за стрии и дека на нејзината ќерка и исчезнале долгогодишни длабоки стрии. Сепак, може кај секого има различни резултати. Јас сеуште немам никаква разлика. Сакам да прашам од која страница тука го нарачувате маслото? И дали имате искуство со еуцерин маслото против стрии?
@ginger маслото на еуцерин мене не ми помогна ниту малку го користев 9месеци додека бев бремена и пак бев целата стрии Го користам и би оил ми го праќа брат ми исто од Германија имам искористено веке 4 шишиња и навистина имам резултати За од тука незнам кај можеш да најдеш имаше една страна на фб би оил прашај таму