Isto i mene mi pomogna ova bi oil imav malku posle poragaj na stomakot sega nisto nema skros izbledea ama se mackav odma od koga se vrativ od bolnica .
После колку време почна да се приметува разлика со би оил? Јас почнав од денес па сум малку нестрпелива
Јас за стрии купив сапун со зајачка маст, парчиња бадеми и многу други билки имаше во составот од зегин 550 денари и по користење на еден сапун јас веќе имам разлика од тоа каква бев и сега каква сум, нема име сапунов во кафено хартиено ќесе е и доста одвратно мириса и мнооогу е мрсен, ама битно е ефикасен. Пробајте може и вас ќе ви помогне
Здраво Сакам да ви споделам искуство за Bioil од дм.. На 14 год се поправив скоро 30 кг а сега на 24 имам само 56 кг, стрии и од дебелеење и од слабеење имав. Се и сешто купував, па ми правеа некоја маст во аптека ама ништо не помагаше. Во Германија кога дојдов го најдов биоил и почнав да се мачкам секој ден од ко ќе се истуширам. Па стварно обледеа и ништо не се познава(минимално) се породив пред 3 месеци и ништо ме ми се познава. А исто такс Биоил се користи и за лузни ако имате. Позз
Јас месец користам. Моите се црвени стрии. Еве некогаш мислам дека се многу побледи. Некогаш па се вцрвенуваат. Можеби е реакција. Се надевам додека го дотрошам шишенцето ќе се подобри При крај ми е маслото и нема како да го набавам. Ти го носи некој тука?
Здраво дали имате искуство со кремата cicatrix за стари стрии ... ги имам веќе неколку години на бутовите иако сум мн слаба(веројатно од мн слабеење ми се бидејќи иам проблем со тоа ). и страшно ме нервираат
Помагајте женски. Многу стрии ми искочија одеднаш, уште не се побелени што да ставам? Порано ставав талог од турско и ми имаше помогнато после неколку употреби.Не знам дали пак со истиот метод или со нешто друго да пробам. Цел задник и горниот дел на бутовите ми се лом.Имам и на колената и на левата града. Не ми се гадни, не ми е срам што ги имам, имам одамна ама сеа се премногу.
Има во ситимол како штандче и се продава сапун на природна база за стрии не верував дека ќе ми помогне, ама екстра брзо делува и помага, 550 денари го купив, мрсен е и грдичко мириса ама преубав е. Нема име само сапун за стрии се кажува.