Ми се потроши не можам да сликнам зимото го користев дека е топло не го купив да се мијам со него дека е мноооогу мрсен и ептен јако мириса. На лик е скроз исти како овој во како фолиичка проѕирна е спакуван и при купување во хартиено ќесе го ставаат со налепница со составот на сапунот.
Zdravo na site. Jas sum nova chlenka na femina sakam da prasham dali znaete neshto za odstranuvanje na strii i popust na veni. Blagodaram odnapred
Имам стрии и се лажам дека жене не ми сметаат бледи се ама тука се. Ги кријам од други зошто сум прилично млада и немам ни родено а на стомак ми се (покрупна сум и имам прилично тенка кожа) Мене едно нешто ме интересира и тоа како машките реагираат на нив (дали се битни за нив или не ги акцентираат толку)? Знам дека глупаво и детско е прашањето ама сигурна сум дека не сум сама
Јас до сега на сите што сум им спомнала викаат дека им е скрос небитно. Повеќе забележуваат целулит, но и тоа доколку навистина се забележува, не како ние што си наоѓаме секаде. Важно е дури и да ти пречат да не го покажуваш тоа и воопшто да не спомнеш пред нив. Тоа е само знак на несигурност.
На дечко ми не само што не му пречат, туку и му се допаѓаат. Исто и други двајца машки другари. Никогаш не сум слушнала машко да се замара за стрии, секогаш женските трипаат и си праат комплекси. Не се замарај, терај си.
Мислам дека ги имам на најлошото место. Инаку да стварно непотребно се комплексираме, слаби или дебели скоро сите жени ги имаат.
Цел стомак ми испука прекуноќ, географска карта сум. Почнав да мачкам пред тоа, знаев дека во бременост можно е да ми се појават, ама ова е ненормално многу ... Плачам и пишувам..
Има еден гел за стрии на barò , 60 евра, 150мг. Скап е ама читам многу помагал. Дали некој има искуство, или има слушнато за негo? @ginger као си задоволна од би оил, има ли резултати?
Jas imam koristeno ,no nishto ne mi pomogna 6 meseci se mackav i nishto,no pred nekolku dena prochitav na edna strana krema so ampuli od vitamin e i maslo od lavanda se mesha so mrsna krema i se nanesuva sekoj 2 den ja napraviv pa ke vidam rezultati.
Здраво луѓе Ми се појави проблем. Навечер кога седам да одмарам,ме чеша половината и следното утро ми се појавуваат бели стрии. Од што може да е тоа и како да се реши. Како од еднаш бели стрии не ми е јасно а и капилари имам многу по нозете ... По туширање се масирам со млеко за тело...
До сега сум немала потреба од вакви работи, ама почнаа да ми излагаат на колковите и многу ме нервираат кога ги гледам.. од која крема за стрии се задоволни?