Во последните две години се поправив 20кг, сега сум во прпцес на слабеење и ми се појавија црвени ужасни стрии на стомакот. Знам дека креми не ппмагаат па би сакала да ми кажете дали сте пробале некој третман, на пример ласе или игла кај нас?
Да јас ласерски пробав има ефект,само 7третмани напрајв а требаше 20 за посакуваниот резултат само да се породам продолжувам единствено од ласерот имаше подобрување ,кизнеј колку пари дадов за кремој само залудно .
Lugje izvenete za poddrskata nemam mk ..Dojdov da kazam deka nitu edna krema ili tretman ne mi pomognalo kako 100%aloe vera I cisto kokosovo maslo toplo vi preporacuvam da masirate 2pati na den na delovite kade sto gi imate.Jas naglo se popraviv I izmegju noze mi se pojavija zar crveni sea se mnogu izbledeni a se mackam 7dena. mozete da gi najdete vo sekoja apteka pozdrav
Те молам за инфо каде одесе на третман ласер, ме интересира, ги снемува или избледуваат? Бидејќи сакам да ги нема, вчера ме чешаше на бутовите денес и таму ми излегоа.
Имам стрии на стомакот, на внатрешните бутови, на рацете (крилјата си ги викам)... ма секаде имам. Тие на стомакот ми се како кањони, и многу си ги сакам, оти знам кои-кога ми се појавија и ме потсетуваат на тие случувања
Organski masen melem za koza na insta najdi gi pcelinmelem. Mackaj sabajle i vecer pogolem sloj od melemot, okolu 200 denari e a mnogu pomaga i bez hemii e
Јас кога ми се појавија стрии прво пробав со Еуцерин, многу ми го фалеа, но ништо посебно не помогна. Пробував и други креми, мака мачев се додека другарка не ми препорача природен мелем за кожа, јас го нарачував долго време преку неа но еве сеа направиле и Инстаграм https://instagram.com/pchelinmelem?igshid=1m13gycops3t0
Јас го користев за време на бременоста пред 4 год, и минатото лето, 2 шишенца потрошив. Од него ми беше кожата мека, убава, но стриите си останаа.
Женски ај мислење ве молам.. се мислам дали да земам од Авон кремата за стрии или кремата од Алое Вера Форевер Ливинг 100 % ? Досега не сум ги третирала стрииве, стари ми се и бели.. па колку толку да пробам, што мислите кое да го земам