Видов, ама концептот не ми се виде како лекување, дермопигметнацијата не функционира како лек, туку повеќе како тетоважа, ако не се лажам.
Здраво луѓе, ме интересира дали некоја продава БиоОил од 125мл. ми треба итно? И ако не, каде би можела да го најдам малото шишенце од 60мл. мада знам дека помалку се исплати
Девојки од кој третман сте најзадоволни да е ефикасен против стрии? Вежбам активна сум нон стоп но изгледа тоа нема влијание врз стриите.. Гледам по салони рекламираат доста третмани но којзнае дали воопшто делуваат
Девојки чаре за стрииве никако не обледуваат мачкав еуцирин ама слабо нешто ефект предложете нешто друго ефикасно…
На стомак немам ни една стрија ама градите ужас ми се, цели се со стрии, никако не можам да ги прифатам затоа што ништо нема да можам да облечам на лето Така да и јас сум во потрага по нешто ефикасно за стрии, а богами спремна сум да одам и на ласер ако тоа поможи, само секако кога ќе престанам да дојам.
Го имаш најдено некаде? Го имам земено пред неколку години од Приштина, ама сега не сум во можност да одам.
Nema niso mislam efikasno za striite ne si davajte džabe pari za laseri, ne e toa striite niso strasno ni bole ni ništo, jas porano poaktivno se zanimavav so vežbanje i imam strii na bicepsite togas bea kako violetova boja i se poznavaa bas, ali so tek na vreme se izbledea i se izednacija so bojata na kožata i ne se ni primetuvat sega