Од 5-ти месец го користам маслото на Baby love од ДМ и еве до сега немам ниту една стрија. Сеа не знам дали е до маслото или има врска и еластичноста на кожата Маана е дека не се упива одма, па сите маици и пижами ги правам мрсни ама со перење искача. Моментално сум 7-ми месец, до крај ќе видиме дали ќе има промена.
Има некој резултати од некоја крема? (Имам стрии на колковите и долниот дел од стомакот, темно розеви се, но прилично големи (од покачување тежина)). Матичната ми спомна за мидер, имате некое искуство?
Dr. Viton – Striox Дали има користено некоја членка? За постоечки стрии е(од бременост, стари 15 год) . И дали имате некој ефект, доколку го имате користено? Благодарам
Доколку го пробате ве молам пишете .Јас изгубив надеж дека нешто би можело да делува.Сѐ имам испробано од креми,серуми,бабини деветини(компир да триеш,алое да ставаш .....)и нема ефект
Девојки, да ви кажам дека лек против стрии нема, кожа склона ма пукање и нема спас, другарка моја 3 роди, ептен е слаба нема ниту една линија на стомакот, а не мачкаше буквално ништо! додека ја се убив од пари давање и со првото во 8м се напрајв како геогравска карта
Касно гледам. Имам и пласма пен и дерма пен. Има ефект, минимален. Пласма пен не боли, дермапен боли.
Ги имам одамна, уште од дете што се вика, дека се попраив нагло, качив килажа доста за краток временски период и кожата таква ваљда склона, сегде ми се појавија, а да бидам искрена не се замарав нешто за да ги елиминирам и ги имам уште. После намалив доста на килажа ама секако тука се и нема никад да исчезнат но не ми е грижа толку, баш коа ќе се исончам некако секси е, како зебра сум и не ми сметаат веќе толку.
Moze da preporacate nekoja dobra krema za crveno violetovi strii ? i odprilika kolku pari e i od kaj da ja kupam Imam 17 godini i od mala so striite si imam problem ama u posledno vreme novi mi iskacaat na stomakot a nemav tamu
Јас ги добив уште кога намалив нагло килажа уште пред пубертет. После кога нагло ослабев не знам како ама уште повидливи станаа. И сега си се дружиме, не ми пречат веќе
Да направив уште 20 третмани има подобрување поизбледени се ,нема решение за 100% ефикасност си се помирив со тоа повеќе не се замарам не лупам бадијала пари
Баш така! И јас на почетокот си барав чааре но полека после 15г се откажав но ете си реков можеби сепак има некое решение кога кај тебе прочитав дека одиш на третмани но сега после тоа што прочитав кај тебе дефинитивно се откажувам (Само ОП е сигурно едимствената опција за скроз да ги нема) а за тоа доволно сум страшлива
Кажете ми решение за одвратни розе-виолетови стрии после бременост, не можам да се гледам. Колку пари и да е, пишете ве молам.