Devojki kazete nekoe care za strii posle bremenost bukvalno cela bremenost nemav nitu edna strija od kako se porodiv naednas stomakot mi se zalepi i mi iskocija ljiljakovi strii veke 4 meseci se , malku se podizbledeni ama ima uste , odprilika za kolku vreme vi pobelele? ic ne ubavo mi izgleda a premnogu se tintrav i mackav so sve
Дечки имам прашање околу стрии. Ми се појавија при слабеење, ослабев 35+ кг за нешто повеќе од 2год. Стриите се бледо бели и се на долниот дел од стомакот. Дали би сакале да споделите некоја крема, решение или совет како да ги намалам или целосно отстранам. Ви благодарам однапред.
Јас имам и од пред бременост па не ми исчезнале, не верувам ни овие од бременост што ми се малку да ми исчезнат скроз туку да избледат. Не знаев дека исчезнуваат.
Скроз неприметливи ми се, мене ми се појавија у 1ва средно, сега ептен треба под некое јако светло да застанам да ги приметам.
Абе и мене ми се тие пред бременост избледени ама не се скроз исчезнати ми беше муабетот. Верувам и дека овие малку после бременост ќе избледат.