Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Стрии

Дискусија во 'Тело' започната од eli13, 8 ноември 2009.

1. causevsku777

causevsku777 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    12
    Стрии на стомакот

како се вика кремот неможам да ја отворам сликата?

2. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    Стрии на стомакот

Козметика Афродита - Skin Form... во Зегин ја има :)

3. An..anicka

An..anicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    3
    Сите оние кои премногу ги мразите стриите и сте спремни да потрошите некој денар за нивно губење-во Скопје (не ми текнува точно каде ама ке најдам и ке ви пишам) има еден козметички салон што третира стрии со помош на инјектирање на незнам што во дупката што настанува.Треба околу 5 до 10 третмани и се губат.Инаку третманот чини 2000 денари што значи е прилично скап но се исплати ;)

Поздрав

4. LadyMillion

LadyMillion Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    60
    Jas kosristam bebeska krema, a najcesto mast od neven. Kozata mi e meka, mazna i mn sveti,. Taka pravam poveremeno osobeno vo letniot period. Za dve 3 nedeli koristenje skoro site isceznuvaat. Sega znam deka zavisi od kozata, na pr moja drugarka se mackase no nea ne i pomogna toa. :(

5. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    МUM & CARE !!!! Дефинитивно помага девојки...тука го прочитав и го земав без мн мислење и почнав да го употребувам за стрии на стомакот кои се црвени и ситни,мали...2 пати ставам од него,и 2 пати се мачкам со павловичева во текот на денот,не само на тие 3 цртки на стомакот,туку и превентивно по цел стомак и нозе..за неколку дена употреба сум презадоволна,ем кожазата ја прави мазна,ем се бледеат..мој совет да ја пробате... :)

пс. поздрав до девојката што ни ја препорача овде на форумот :)

6. ivushh

ivushh Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    8

колку пари е од прилика и кај може да се набави?

7. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Јас ја земав од зегин и е 215 денари,100 мл..има и од 250 мл,и е околу 470 мислам... меѓутоа и во ова од 100 мл има бајаги,и се исплати ова пакување,бидејки има некои кутичиња кои се полупразни а исто се 100 мл и така мислев и ова ке искочи,ама полничко е,а и не се троши многу при мачкање..инаку на кутијата пишува дека:
    -го намалува целулитот
    -ги спречува и корегира стриите(го спречува формирањето на нови стрии и ги корегира создадените)
    -ја прави кожата мазна и еластична

што значи и за целилут помага...или во превод речено целулит & стрии- to in 1 ;) :)

8. ivushh

ivushh Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    8
  9. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Јас имам малку бели стрии на задникот. Ќе ја побарам во аптека ако навистина помага, а како да му речам на продавачот крема за стрии (или пак и за друга намена е) mum care така се вика нели? :lol:

10. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Не бе па и ти, само ке речеш mum & care од 100 мл и ке те разберат одма ,ваљда нема ко мене да поминеш и да разбере цела аптека што купуваш :D Јас кога ја побарав, девојката н а цел глас се раздра ејј кај стојат овие за целулит и стрии кремити :D :$ а внатре врие од народ и тишина релативна :D срамови :D земајте ја, па пишете резултати :*

11. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    :lol: :lol: Руби ме изнасмеа , да не ми се деси и мене истово :lol:

12. ivushh

ivushh Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    8
    хахаха значи треба доста внимателно :D :D ме насмеаа рубии хахах :D

13. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Вчера разговарав со една познаничка на оваа тема, се пофали дека кремата од Авон и помогнала многу и сега воопшто нема стрии :) Јас искрено не ми се врува, но вреди да се проба и она рече дека не верувала дека ќе и помогне, но ете и помогнала. Башка сега во овој каталог е на попуст :)
    [​IMG] оваа на 85 страна во тековниов каталог :)

14. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Истава крема ја користев и тоа 3 пакувања купив :envy: И мене ама баш ич ич не ми помогна, ни за црвени нови, а камоли за белите..Не беа ни ефтини кога ги купив јас, па беа баш залудно фрлени пари. 3 пакување не го ни дотрошив ете го уште си стои. Е сега може на секој различно делува ама не ми додржа срце да не си кажам.. :lol:

15. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    :D :D :D вас ви е смешно ама мене не ми беше :D :D :D почнав да се вртам лево десно ко демек си ја гледам јакната :lol: ајде земајте го и ве чекам со вашите импресии и резултати ;)

16. chokolatce

chokolatce Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    10
    Zdravo!!! Samo sto se preseliv vo druga drzava i poradi toa sto ne znam nikogo se sto pravev e sedev doma pred televizor i jadev. Se zdebeliv ne mnogu samo 7 kila, no mi se pojavija uzasni strii na mnogu losi mesta i toa na vnatresnata strana od butovite i na zadnata strana na nozete koi se prostiraat do zadnata strana na kolenata . Odsekogas sum imala ubavi noze i sum sakala da nosam kratko no sega veke toa e minato. Probav so najrazli4ni kremi i nisto ne mi pomogna. Ve molam kazete mi so sto da se ma4kam za barem da im ja namalam vidliosta!!! :worried: :worried:

17. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Чоколадце и јас ги имам на истите места(плус уште на некои гратис) и досега единствено ми помогна физичката активност, не да ги снема ама онака да се помалку забележливи. Како и зошто појма немам, ама ете кај мене е така. Мачкај се со млекце за тело и други масла, имаш доста совети од девојките во темава па разгледај си. А да не си смеела да се криеш во панталони и долги суќни ради нив :worried: Посебно ако си сакаш и носиш кратко.. :!: Кој е совршен па ние да сме.. :* Знам дека се досадни УПМ амааа никакви цртки нема да ме натераат да не си носам шорц или сукњиче :muscle:

18. chokolatce

chokolatce Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    10
    Pozdrav macence do tebe za ova :* ! Bas mi e milo sto pokraj sve ti si nosis kratko , i da ti kazam vo pravo si... nikoj ne e sovrsen . Fala ti za sovetot bas me raspolozi :rofl:
    [mod-kirilica:1srn1hz5][/mod-kirilica:1srn1hz5]

На macence85 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Имам стрии и ништо не ми помага ,најмогу имам на половината и на задникот ;( нонстоп ми варира тежинната со 2-3кг повеќе,помалку....немам којзнае колку ама неможам да ги гледам :tmi: пробав секакви креми и скапи и евтини и упорна бев со мачкања и пак ништо...едино леа кремата малку ги ублажи да не ми се познава бојата бела до толку :worried:

20. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Никогаш се сум имала стрии се до пред некој месец кога видов дека ми се појавиле на задникот и тоа само на едниот. Девојки појма немам како да се справам со стрииве незнам како да ги спречан да се прошируваат. Незнам со што да почнам да се мачкам. Ве молам за совет :*