Епа постојат стриптиз клубови во гета, што се исти ко кај нас во Тетово(нели за нив закон не важи) .Од лично искуство ми е информацијата. Во секој нормален град, секој нормален клуб, вака функционира. Може да се шета гола до тебе, не смееш да ја пипнеш ако не ти дозволи(не си платиш). И дај жити се, кој ќе биде кај нас стриптизерка? Истите од позади МТВ, или увезени украинки како бело робје?
Свингерски клуб мислам дека имаше некаде во јужна Србија. За ова уште од поодамна се пишуваше во српски медиуми, а дали постои сеуште, не знам, нека проверат истражувачите на овие работи. Јас не осеќам потреба да се отвори кај нас јавна куќа, стриптиз клуб или свинг клуб. Одма ќе се створи контра ефект.
Како што знам она е од Бронкс но работела во поелитен клуб според цифрите кои ги заработувала и можела да си дозволи станови да купува сигурно не бил клуб од гето. На крајот од видеово се гледа како ја плескаат по гз Спојлер
Значи со други зборови, поддржуваш да ја фаќаат сите, и сметаш дека како држава со овој менталитет треба да имаме стриптиз клубови? Јас не мислам така. Девојка со 3 сексуални партнери ја викате курва, што ќе биде со стриптизетите, ќе се каменуваат на плоштат? Чист пример, една танчерка- belly dancer, ќе им заигра и и се нафрлаат како волци. А не па стриптиз.
Абе секако ќе има и такви што ќе ги пофаќаат и ќе им довикуваат, работата е да има обезбедување и да ги 'санира' испадите. Повеќе ме загрижува тоа, како ќе бидат 'вработени' стриптизерките. Како што рековме, оние во западна се најчесто жртви на трафикинг. Стриптизерки, не се проституки.
Ехее не да се каменуваат туку и насилството и иживувањето ќе се зголеми врз жените. Пошо нели она е стриптизерка ,курва сама си го барала. Таков ни е тука менталитетот и тоа би било скроз хаос и жално да сс слуша и глеа јер имаме доста напалени чичевци и секакви створови умрени за такво ...
Кога ќе видам кој се е обезбедубање и полицаец во државава, мислам дека ќе бидат во први редови на оние што ќе ја фаќаат. Чест на исклучоци.
За кај нас клуб да отвориш(не зборам за стиптиз), треба добро да си умешан у го***. Неколку сопственици на клубови знам, далеку се од одговорни личности. Напротив, седат со малолетнички и ги полеваат со Моет, а они 40години. Страшна глетка. И ја би сакала да има можност, сепак стриптиз не треба да е табу, ама исходот нема да е ко што сакаме ние. Ќе биде дувло на маалски мафијаши, и дркаџии што мислат дека ако платиле 300 денари влез и лигават виски едно, имаат право на стриптизерката цела вечер.
И во поелитни клубови стриптизерките се вознемирувани од муштерии. Таква е работата, не може целосно да се контролира, затоа и не е баш лесно и едноставно како што личи од страна. Инаку овие "клубови" кај нас сум сигурна дека се само места за проституција и трафикинг, нема таму низ с од стриптиз клуб.
Во право си. Додека не профункционира правната држава, не е паметно да се ризикува со вакви експерименти.