И кажите како е. Мене ми е блах да гледам голи тела кај што се кршат ѓоа играат . Битно да ви кажам дека имаТ тука глеам се жалет луѓево мк немало стриптиз П.с има и стриптизер за пари ако сакате на прослава да ви дојт.
Другари мои шо биле во Охрид во Голд ми рекоа, дур играат типките не смее чепкање, иначе низ врата.А за секс, после работа приватно ги договарале. Ама дур играат не смееш ни по гз да ја плеснеш @Directioner005 ко шо кажа @Ketchup, во Америка се пуни пари стриптизерките, баш едно време на Тикток, манија некоја на промовирање стриптиз имаше, снимаа кревети пуни пари, вреќи пуни пари, од плата и типс ние у кафич 20 денари не оставаме, не па на стриптизерка..
Nisto strasno pa ni posebno zeni vo tanga i prsluk igrat na sipka pa idat po gosti im igrat u skut gluposti a masko ko masko na toa se pali . Ne smees da dopres so raka nikako
@Компир Манџа о неам појма, мислам дека онака е баш клуб можеш да си влезеш слободно. @Snowflake97 на почеток од градот, кај хотел фламенго се вика СТАР.
Какво пипкање што ви е? Нема шанса, си имаат одредена точка ја изведуваат и тоа е. Темава треба да се одвои. Стриптиз и свинг два различни поима.
Ѓоа играат? Зависи која брат. Какви тенчерки имам видено, шо ти циркузанти. Висат ко лилјаци само со нозе фатени, јас на рамно да одам ќе се отепам
Еј да имам гледано на ју тјуб. Ама да се облечени со гаќи и прслуци. Мнооогу ми е грдо да се лулаат цицки и пениси
Ја би идела у стриптиз клуб кој сака заедно да идеме? Иначе јас поддржувам вакви клубови ама да се само стриптиз не проституција и да не се иживуваат врз стриптизерките и да ги малтретираат. Мене ми е тоа уметност.
Не е дека нешто ми затребало. Кого да замолам ќе ми одигра приватно и ќе завршиме работа без шипка. Се шалам.