Никад не сум била а баш би сакала. За овие у тетово како шо кажаа погоре повеќе се јавни куќи со домкнати девојки/жени отколку нормален стирп клуб. Во Албанија, особоено на море и Тирана имало убави клубови баш по стандарди. Се плаќа влез и мора да пиеш ако седиш, принудно дури незгодно да те фати ако лигавиш една пијачка. Ако сакаш приватен танц се доплаќа, а ја да фатиш не постојат теоретски шанси зошто постојано те надгледуваат. Е сеа за овој во Охрид доста позитивни зборови сум слушала, ама исто имало и мн малолетници, што доаѓаме до заклучокот од погоре дека неаме култура за вакво нешто
Тетово и дозвола .. овде за возачка ако имаат сите што возат , на коњ сме . За жал , ги има и двете . Напалени манијаци од една страна , културни луѓе од друга страна . Домкнати девојчиња од едната и професионални pole dancers од другата страна ...
Уште такви клубови ни фалат во оваа посрана држава каде никој не почитува никакви права и закони.Младинава е катастрофа, се е пијано, надувано, издрогирано, залудено....Никако, јас сум против такви клубови, против стриптоизерко...па мајку му стара, каква жена, мајка, сопруга може да биде таа??? Никаква..жена без достоинство, без чест, само лаком гз за пари. Бљак.
Шо има врска ова, со пиењето? А уште помалце има врска со младината, ако мислиш на малолетници. Стриптиз клубови се за полнолетни луѓе, не за деца.
Во МКД во споредба на пример во Дојчланд и многу други Европски тлоа кај што сум бил немаат благе везе едно со друго... Кај нас целта е да ти ја убутаат стриптизерата у кревет и да ти земат 50тина еврa, во покултурните земји е да ти земат 500ка ако не и више со шампањ и други тракатанци да не ја пипнеш, или ако веќе ја пипнеш да биде тоа надвор од клубот... Мразам курви, спонзоруши, плаќање за сексуални услуги, ако плаќам не сакам да изгледа дека тоа е приоритетна цел на сексуалниот чин... Имам поинаква перспектива за тоа како треба да изгледа еден убав провод па макар и за една ноќ...
Свингер клуб кај нас нема, ама си се организираат самите и се дружат. Само јас знам најмалку 5 парови што се свингаат. Ако некој пар е заинтересиран за таква дружба можам да помогнам за да ги спојам.
Незнам од кај сте слушнале дека Охрид има пофален стриптиз? За кој мислите? @awkey Јас да ви кажам информации.
Не сум била да ти кажам искрено. Ама знам дека има и знам луѓе шо биле. На железничка е, мислам дека Старс се вика. Е сеа зборам биле луѓе пред пандемијата, може не постои веќе or something. Едит: Некој роднина на Нефи го држел или така нешто (од муаебети)
Локален шериф од ДУИ во Охрид. Познат по тепања, рекети и сл. Има нешто за изградба на објекти, си гради дивоградби на секој чекор и такви работи.
Oh, great! Something new and different for us Немам зборој да се изразам, како се чувствувам за вакви работи. А и да имам, толку се одвратни, што веројатно со закон се забранети