Dali moze nekoj da mi preporaca smestuvanje vo Struga,da ne e mnogu daleku od centar i da ne e mnogu skapo
Девојки дали некоја од вас има искуство со хотел Дрим Струга. Ме интересира храната и хигиената во собите.
Искрено јас би ти препорачала ако си тип што сака да кампува, да одиш во камп куќичките во Струга кои припаѓаат на camping scout.Многу убаво искуство, има јавен тоалет, пречист.Луѓенца со позитивна енергија, кујна кадешто можеш храна да си земеш, ептен убаво искуство имав јас таму.
Дали може некој да ми препорача смештај во Струга да не биде многу скапо. Места за излегување и шетање. И на кои плажи нема многу албанци.
Знае некој да ми каже како е на плажата на хотел Дрим? Цена за лежалки, паркинг? Ако не си од хотелот прашувам,значи одиме на еден ден..
Каде може да се седне во Струга без сертификат? Со друштво сум од кои една не е вакцинирана, па не знам каде можеме да одиме навечер.
дали некој има искуство со хотел солферино на црвен крст, за плажа пред хотелот како е? има место и водата да не е со трски во тој дел? најблиску која плажа е. битно ми е дека сум со мали деца, не барам ништо посебно само да е близу смештајот и да биде прикладно за бањање за со мали деца
Сум била во Солферино пред 10 години плажата напред беше ок, како за Охридско езеро, мирно, чисто. Трски немаше ама ни водата не е како на Трпејца. Хотелот беше добро одржуван, храната исто, има огромна зелена површина наоколу. Во меѓувреме може се сменило нешто, ама имајте во предвид дека хотелот повеќе го користат за семинари, тренинзи, јас кога бев имаше фудбалска екипа на припреми, па може да не ви се допадне од тој аспект.
Za hrana kafancinjata pokraj Drim - Antika pred se' i picerija Angela, na zenska plaza Prova pizza i slatkarata ne e losa...
Версус преубо е али храна и пијалок прескапо е... покрај дрим кај св Никола или Антика за храна да а плажа Версус
Предлог плажи и места што може да се посетат во Струга и околината? Посебно навечер, каде може да се оди?