Eпа ајде. .може и таа да га направаме некој ден.. :РР - Ии да.. и јас сум СТРУМИЧАНКа.. и Фала ви за убавите зборови за Градо!! )
*Паркот во Струмица Спојлер *Новиот центар Спојлер *Фонтаните Спојлер *ГТЦ Глобал Спојлер *Струмица во зимските ноќи Спојлер Уживајте во сликите феминки. Толку од мене, сега за сега. п.с. си го обожавам градот...
Едно известување! Струмичкиот карневал нема да се одржува повеќе Вторник туку Сабота од причини бидејки гостите што доаѓаат од страна не морат да се вратат одма бидејќи Недела е нерабоден ден
Не сум струмичанка но го обожавам градов Искрено би сакала да живеам во Струмица, па ако има некоја феминка што би сакала да ме посвои нека каже. Градот стварно е прекрасен и многу среден, луѓето во глобала се супер, но покрај градот и во околните села има што да се види. Пред 2-3 месеци бев на прошетка во Струмица и околината и стварно се беше прекрасно. Спојлер Единствено што ми пречеше беше тоа што беше многу топло
Да,градот што е феноменален направен,свака му част на градоначалник,организација,сето тоа десетка. Стварно немам зборови. Јас бев викендот во Струмица,во Селект. Бевме ние и генерациски лани за матурата во Селект,али беше многу подобро од сега. Што знам,стварно е многу добар,но дали диџејот дека беше за никаде,од хаус,на рок,на денс,на све још мирише на њу,или заради тоа што сите стоеа здрвени како статуи,никој не играеше,како демек ај ќе манијачиме.. И струмичанките. Стварно се многу убави,али сите сте ми многу слаби. Едната рака Спојлер цицката и газето ,ами другата? Друга женска? Без навреди до вас девојки,ништо лично се разбира,само споделуваме искуства,мислења. Можеби и заради тоа не ми остави баш некој впечаток. А другото ви е петка. Башка и за јадење е доста ефтино,онака по сендвичари,пекари....
Прекрасна е Струмица.Последните неколку години ја направија Холивуд Не сум видела ниту еден друг градоначалник што толку многу вложил во некој град
и јас сум си од струмица и градот ми е поубав од лас вегас сега баш кога ги гледав сликите ме стегна во срцето пошто јас живеам во лјублјана и си одам само еднаш или двапати годишно по две недели и ги искористувам тие денови колку можам подоброо и стварно е супер.... :'( :'( :'(
Да се приклучам на темата и јас сум од Струмица .Градот ни е стварно многу убав,и градоначалникот Зоран Заев навистина се потруди,незнам што ќе се случеше да беше Бонева на негово место,нејќам ни да помислам
Убав град Мирен Глобал вреди Мислам дека Струмица не била тоа тоа без него Мене искрено ми се допаѓа Има доста продавници ,каде што можеш да си направиш убав шопинг цените не се воопшто високи Браво за градоначалникот
Ее баја струмичанки не имало на форумо бе ,треба да напрааме една собиранка,ништо чудно да си се познааме повеќето Градо нее супер ни го направии Лас Вегас,браво за градоначалнико! ( Извините за дијалектот морав на струмички )
Малеее ја мислаах само јас и оште 2-3 сме струмичанки. Ама имало ги ного шо се кријале И саа куга ќе прааме кафе у 19ка?
Блонд и ти си била Струмичанка. Појма немах стварно. А јас сум за кафе ама саа не можам па не сум тука ама ка ке си дојдам може да одме
Не сум од Струмица, но градот ми е прекрасен и преубав, мислам и дека имам спомнато негде дека сакам да живеам во Струмица. Па ајде струмичанки бидете добри домакинки па викајте ме и мене на собиранка, на кафе.
И јас сум од Струмица и ного си го сакам мојо граад, дека и да одам ме фаќе носталгија секоо место у него е убаво ама јас сум си заљубена, у нашио парк тка да доста време поминувам у него возам ролери,трчам, одам на кафенце у 19 и у сите можни кафиче и на сите шо не се дојделе у нашта Струмица мора да дојдате нема да зажалате го имаме најубавио ноќен живот ( и ке ми извинате и на мене така за Стумичко ) поззче