Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Струмица

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од N.A.T.A.S.A, 10 мај 2011.

1. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Мале мале шо пофалби сте му удриле на градоначалнико! Си миш тематаа ,,Градоначалникот на Ср,, Абе ооди бе! |(

А виката собиранка а? :?: Ич не знам шо да кажам бе на тај мубет, не е лоша идејата ама јас мислам дека после тава ного работи би се смениле! Анонимноста на форумо ни е предност, или така нешто :wasntme:
    Јас па ка сам се закријала си миш Бог знаа шо сам споделила тука на форумо, туку ај нек ми биде мерако да се криим оште некоо време!
    Стрмичанките ме разбераа шо кажах, за другите не сам сигурна! Ама ај шо си има врска, мубето ми беше дека Струмица ни е ного убава! :P

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Cello-PlaYer

Cello-PlaYer Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    23
    Тава шо викаш за анонимноста ДА.. ама.. па.. нели те копка кој сме шо сме од дек сме как сме. .:Р Мош некоја со некоја се знаа од порано.. У секој случај чинам оти интересно ќе е.. :P

3. Ligavka

Ligavka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    88
    Ццц боже почна да ве копка веке со е как е хах кој сме шо сме,иначе и јас да кажам нешто тука градонаалнико та градоначалнико, симислаш само он живее тука а за да е таква убава Струмица сме се погрижиле сите ние не само он ;)

4. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    како бе собиранка бес мене а? :devil: блонд прва ке го јадеш стапо шо праваш планове за кафе бес мене :tmi: кога бе планирате струмичанки да одате на кафе?

5. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    И јас сум Струмичанка, јако е чуството коа ти го фалат градо, и знаеш дека тава е чиста вистина .... Баја Струмичанки имало тука на форумо, јас мислаах малко се хаха, иначе дијалекто ни е ЗАКОН бетер од бугарите сме хаха како и да е ќе не разберат сите :P

6. NATALIJA89

NATALIJA89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    43
    Ај и јас малко на струмички да пишам :D .Поарно да говораме на бугарски,отколко да цепаме на српски.Градо не е убав,ние сме најубавите момички во Македонија
    (конкуренција може да ни бидат само Битолчанките)
    .
    Градо отсекојпат не е бил убав,и на моја голњема радост се поубав станува.Поздрав до сите Струмичанки на форумо :hai:

7. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    Абе не е темата за градоначалнико ама зашо успат да не го пофаламе и него :D
    Как и да е испофалииме си се на темата,ама и у право сме стварно е еден од најубавите градови.Значи сите форумџики шо не се ни го посетиле градо у првата прилика правец Струмица,само нека ни се најават :)
    Мина тебе баш сакам да те видам,ного си ми интересна ка те читам :D

8. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Ти мари тук ли си? Дојде ли си од странција?
    Ај кажејте куга да има собиранка.
    Само да знаате, ја одам у пакет со син ми :D

9. Eleonorastrumica

Eleonorastrumica Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    а мене мари нели ме планираш или знааш оти имам палачко дома и не ни мислаш да ме викаш на кафе,ако ако ќе видеш ти само да те видам

10. Cello-PlaYer

Cello-PlaYer Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    23
    Ај договорејте се шо как и ак сака некоја нек ми пише ЛП за да знам. :)
    П.С. Гледајте викенд да е .. оти преку неделата не сум у Струмица :(

11. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Хахахахахахахаа. Не бре ти па, таман работа тебе да не те викнам. Кај јас без тебе? Само да се смири твојот плачко.
    Кој е утре за прошетка у парко ? (ако има сонце)

12. Saxobeat

Saxobeat Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    99
    И јас см за на кафе поздрав до сите Струмичанки :D

13. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Имам два пати отидено во Струмица на еден ден.
    И ја знаете онаа разлика, пред и потоа ?!
    Епа да, таков филинг имав летово кога ја видов како заличила на прав град.

Многу многу убав град.
    Иако не ми е по мерак градоначалникот ни како појава физички, ниту пак карактерно или интелектуално, сепак секоја пофалба за вложувањето во градот на кој е градоначалник.

Евтини цени, барем во споредба со скопските, мхм yes, :nod:
    Прекрасен парк.
    И прекрасен плоштад.

14. Eleonorastrumica

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    Кере да бешее помирен мојо плачко одма ќе шетааме ама него комшиите дома не можат да го истрпат ,а не па у парко да го носам лудост ќе ги фате сите околу мене од него,оти и така цела сум полудеана од него немам ни живци ни нерви веќе,на тебе ти се погоди времето може да шеташ :*

15. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297

мори тука сум некни си дојдов,и ке си поседам до крајо на месецо :lol: а нормално дека со син ти ке дојдеш јас сакам да си играм :lol: пиши ми лп кога и каде

16. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Морам да отидам!

17. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Договорено.
    Сите шо се заинтересирани за кафето нек ми пишат ЛП. Кафето ќе се реализира наредната недела некој ден.

18. Eleonorastrumica

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    а нели бива лично да ти каажм хахах и така секој ден се дружеме,гледаме,слуашаме и то,па ако сакаж и лична порака ќе ти пишам,ама чисто сумјам за кафе да можам да одам знааш ми га ситуацијата каква ми е со синчето и со другите работи така да јас виртуелно ќе ве дружам

19. ada21

ada21 Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    5.351
    еее прв пат глеем оти има таква тема :) позз до сите од струмица ного ве имало бе :) појма немааах хахха

20. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Струмичани добиваат лизгалиште
    Од почетокот на декември до крајот на март струмичани ќе добијат монтажно лизгалиште кое ќе биде поставено во центарот на градот и ќе биде со површина од 600 квадратни метри.
    Истото ќе биде поставено помеѓу Саат кулата и Домот на културата, а ќе почне да се монтира кон крајот на овој месец од страна на австриската фирма “Соклав“, а е купено од Германија.

-Лизгалиштето е веќе пристигнато. Инвестицијата за изнајмување на лизгалиштето е потег на Младинскиот Совет помогнат од буџетските средства кои им се дадени од страна на општина Струмица. Овој комплекс е идентичен со лизгалиштето во Скопје, како и со лизгалиштата во останатите градови во земјава и ќе располага со некористени лизгалки, озвучување, куќарки за кафе и чај како и специјални помагала, пингвини, бели мечки и душеци, кои ќе им олеснат на почетниците, потврди за „Курир“ градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев.

Истовремено на лизгалиштето ќе може да лизгаат максимум 250 луѓе, а неофицијално цената на билетот ќе изнесува 50 денари за деца и 100 денари за возрасни, за еден час. Предвидено е собраните средства од продажбата на билетите, Младинскиот Совет да ги употребува во други проектни активности.

Лизгачкиот комплекс ќе биде свечено пуштен во употреба на 11 декември, ден кога струмичани го слават својот патронски празник.

На BeYourself, crazylady, blond и 1 друга личност им се допаѓа ова.