Да ствар на фкус,но едни велат едните се подобри,едни другите,мислам во долгорочност и функционалност,не се разбирам многу кој би биле по квалитетни.
Не сум сигурна дали прашањево е за овде но ќе се обидам Дали знаете да ми предложите фирма/поединци што се занимаваат со нивелирање/израмнување на земјиште, како и цементирање скали/патеки низ двор? Или пак фирма што ќе направи екстериорен дизајн на двор? Фала ви поздрав
Здраво Ај некој нека ми даде предлози како да уредам дневна соба Примери со слики ако може Немам појма ни како да складирам која боја со која оди Димензии не знам Само дајте ми предлози со слики
Тоа навистина неби знаела да ти кажам,само знам дека во ценава е монтажа и тоа не си оди мајсторот додека не види дека дефинитивно ја намонтирал одлично
Здраво, дали знаете која е цената за дизајн на фасада? Сакаме да ангажираме архитект за дизајн на фасада па ме интересира како се движат цените.
Јас сакав исто за плочки да прашам. За тоалетот се работи. Подните ќе бидат веројатно бели како мермерни. Сега имам две работи на мисла. 1. Кај туш кабината или на еден ѕид би ставиле малку потемни долги плочки, 30х60цм, дали да одат само кај туш кабината, или на еден цел ѕид? 2. И за останатите ѕидови се мислам, дали да бидат исти како подните, мермерни, или пак бисерно бели? Ова се мермерните: Ова се бисерни:
Бисерни на лик ми се поубави. Јас имам подни во кујна, најдобра инвестиција, ништо не се познава на нив.
едно прашање кое ме мачи долго-имам врата на влез на спрат која е собна и никаква и сакам да ја сменам.на влезната на куќата е блиндор.Несакам и таа на спратот да е блиндор ама ни собна,се се слуша и е џабе.Може препорака каква да барам да е измеѓу?
Ова нели е лексан? Го имаш по продавнициве за градежни работи. Или по стаклариве да прашаш ако имаат вакви стакла, па да ти изработат.
Дечки, дали некој има искуство со Element Solution (element.solution на инстаграм) за изработка на плочест мебел по мерка? Доста се популарни на инстаграм периодов. Исто, доколку некој поскоро имал позитивно искуство со фирма/човек што изработува мебел по мерка (плакари, спални соби, тв комоди) ве молам споделете Благодарам
Околу 370-400е за врата Да напоменам вратите се дрво костен Не се дтруг иверка медијапан и разни ѓубришта