Добар ден, дали вие архитекти или вака некој што има дома, како е задоволен од feydom ? Се мислам меѓу Јумис (borabora) и фејдом (cascais) .. на маж ми јумис никако не му се свиѓа, мека била за седење, ниска многу и со дупките тешка за чистење(дете мало имаме ) .. за фејдом , се мислам за материјалот, сакаме столици од махагони па незнам како да уклопам.. во салонот молиа фтош им беше изложен, вака другиве неможам да проценам како ке стојат .. ве молам за искуство
Јас имам Feydom garnitura Cloods и искрено сме презадоволни и тоа баш Молиа штоф Лесна е мн за одржување сите навлаки се перат. Од махагони исто Алексис имаме и презадоволни сме.
Те молам кажувај која боја молиа, ја уклопи со која боја алексис Претпостсвувам и маса од махагони имаш земено баш ме интересира како уклопи се Не ја сликнав тон картата на интернет ми се чудни. Ја гледав cloouds и ја, оваа поудобна ми се виде, ми е страв само коцките да не се делат, дека се на лепење
Garniturata voopsto ne se deli ako te plashi toa. Sestra mi ima cascais nema i taa nikakov problem. Inaku jas imam molia white, stolicite se bukle materijal , a za boja ne se sekavam kako se vikase taa. Najdobro vo zivo da si gi vidis boite, pred nekoja godina vo kristina damil ja imaa cela paleta.
Не знам дали е за тука прашањево, доколку модераторите сметаат дека не е, нека го преместат. Имено, имаме мала терасичка што не може да се продолжува во должина ама може во ширина. Ме интересира дали некој има искуство со ваква тераса, дали продолжувал и доколку да, која цена ве чинело. Сакаме пролетта/летото да ја продолжиме и да добиеме барем на ширина за да можеме да си седиме, бидејќи сега е многу мала. Доколку некоја од архитектите може да ми помогне, ќе ви испратам и слика/видео. Фала ви многу