Има државна квота има и приватна, само вонредна нема. Лани се запишавме околу 50 души (крупна бројка) и имаше уште 25 места слободни ако не се лажам (во државна квота). Последниот од листата на поени имаше 45 хаха. Оваа година како што успеав да пребројам на првиот уписен рок се запишале 37 души, што значи дека пак нема да се исполнат местата и пак ке примаат со помали поени Така да не се секирај, колку поени и да имаш сигурно ке влезеш во државна квота
Кога сакам да влезам на официјалнава страница на ПМФ ми излегува оваhttp://www.pmf.ukim.edu.mk/c/portal/login да не знае некој што е проблемов? Дали е и кај другиве така? и дали имате добиено email нешто?
Би ми направил ли некој студент услуга да праша на студентски дали нешто се плаќа за препис на уверение? Ако да, да праша која е цел на дознака за на уплатница, а жиро сметките ги има на сајтот.
Нема ли никој од вас студентите што сте секој ден таму да прашате на студентски прашања? Не мора да чекате ред, на пр. кога прашувате нешто за вас...Да не го тепам патот до ридот само за едно прашање...
Некој од постариве да каже кога објавија распоред за пмф или таму ви соопштија сеуште нема ни тоа ни за првиов академскиот час.катастрофа
Здраво . Прашање за тие шо подобро го познаваат Пмф.Јас сум студент на ИБ прва година , и сеа сакам да се префлам на ИХ .Ми рекоа да доставам барање до деканот и сега го разгледуваат.Моето прашање е :колкави се шансите да ми одобрат? Колку долго трае процесот?