Mozhe li nekoj da mi ja objasni razlikata pomegju smerovite Molekularna biologija so genetika i Biohemija i fiziologija , koja e povekje fokusirana na biologija i dali hemijata e ista?
На ПМФ? На сите ни вратија дека документите се во ред. А резултати ќе има прелиминирани на 3ти а на 7ми конечни... Тебе ти кажаа дека си примена?
На друг универзитет е таа. Мислев да не одговарам во нејзино име ама ајде. Нашите на 7ми ќе ги објават.
Ne mila,vo tetovo na drzaven sum,ne mi se isplati vo skopje da studiram poradi obvrskite.Tetovo mi e poblisku
Ic nema problem,ako si odgovorila bo moe ime jas od vozbuda samo napisav i se izgubiv,letam deneska od radost
Дечки некој ако се запишува на Пмф Молекуларна билогија со генетика ако сака нека ми пише да се запознаеме
Јас ги пратив во pdf формат, ама мислам дека не е проблем и jpg да е бидејќи е наведен таму како прифатлива опција.
Едно прашање до тие што се студенти на ПМФ и до тие шѕо имаат одговор. Ако нр сме примени од прв уписен рок, што можеме да направиме за да се префрлиме на друга насока дури и факултет. Смееме да ја смениме електронската пријава?