Дали ќе имаме "пробен час" на ПМФ како на медицински...им имаат пратено мејл дека ќе имаат како проба нешто на teams.. Се збореше дека и академски час ќе имаме, но сеуште нема ништо
Распоред на некои факултети излезр, само кај нас нема. И дали сигурно ќе има комбинирана настава? Читав некаде дрка на УКИМ ќе се почнувало со настава од 4ти октомври...
И јас така прочитав, ама ние веќе од пред неколку недели имаме распоред, според кој со предавања започнуваме на 1ви.
Medicinski ima sto pati poveke studenti od pmf i pak se poveke organizirani ovie aber nemaat da kazat a za dva dena treba da se pocne
Да но треба да имаат во предвид дека ние што сме подалеку и немаме услово за патување треба да бараме сместување. Изгледа дека не им е баш гајле за нас...
Има објавено известување за првиот академски час на институт за биологија, за другите не знам. Сега случајно видов, не знам кога е ставено.
Хахах одиме ама не знам дали да се радувам. Треба да доаѓам само за тој 1 саат а еден автобус имам во 6 сабајле.. Нема врска ајде.
Би требало да направат тие што сте надвор од Скопје да слушате онлајн првиот час нема поента да доаѓате за еден ден а при тоа предавањата понатаму од дома ќе ги слушаме ова крајно безобразно од нивна страна
Еден час би траело а и не верувам дека нешто толку важно ќе кажат, индексите само да ни ги дадат. Секако ќе треба уште еден ден да доаѓаме за книги и скрипти, да можеше барем тогаш да ги земеме, ама ајде да не барам многу, среќа па не сум многу далеку, да не се жалам само.
На филозовски спомнаа дека така ќе било ама индексите, документи, книги како ќе земиме? Ќе кажат утре официјално.