После 15ти ноември е.... зашто не можам да променам пасс на iknow пишувам и бројки и букви ништо пак ми пишува друго да внесам???
Здраво девојки, дали може некој да ми каже за колку време добивте потврдна порака дека електронската пошта е примена при уписот?
Nekoj da prodava kniga Anatomija na covek za prva godina Biohemija?profesorot mi rece da najdam skripta od farmacevtski fakultet isto i atlas anatomija na covek ke mi treba.ne mozam da ja kupam negovata knigata zatoa sto e na albanski
Како иде запишувањето на семестарот сега, на студентски само се оставаат индексите и толку? Не ставаат печат одма или?
Moze nekoj da kaze na biohemija sto predmeti imate vo prv semestar?da sporedam so tetovskiov fakultet dali se priblizno barem Nie imame Biologija na kletka Anatomija na covek Opsta i neorganska hemija Informatika Angliski
Ma Matematika so biostatistika ke imam vo vtor semestar,i fizika isto.imam i sport vo prv semestar,ne sum.go napisala pogore,ic ne mi se odi na toj predmet
Може некој да ми каже како најлесно да се научи физика за биолози и дали треба се од книга? ве молам за совет
Nekoj polagal vlezen kolokvium kaj Prof. Najdoski, opsta hemija da mi kaze dali so site tocni prasanja se pominuva ili kako mu e skalata?
Дали може некој да ми каже што бара и какви прашања дава на испит проф. Ќуштеревска по предметот ботаника?
Ние учевме од скрипта, читај од книга и допишувај во скрипта што мислиш дека е важно, а испуштено и потоа повторувај само од скрипта. Предавањата ќе ти се разјаснат по читање од книгата сепак е подобро опишани, еднаш штом го сфатиш се ќе е полесно. Барем јас така правев. Сепак јас бев студент пред 5-6 години и сигурно многу работи се променети.