Дали може некој да ми пише во ЛП, да се консултирам во врска со изборните предмети во прва година на молекуларна биологија и генетика?
Здраво Дали може некој од постарите генерации да ми каже кои два изборни предмети за трет семестар на наставна биологија би било најубаво да ги одберам? Сакам да знам кој предмет е полесен за положување и дали од професорите кои ги предаваат овие предмети има некој што е терсен? До утре треба да одберам ве молам помагајте
Сакам да прашам некој што се разбира или што се преместил веќе. Сега треба 3та да запишам и сум биохемиско-физиолошка насока, до сега ни беа истите предмети со молекуларна,како оди процесот на преместување и ќе ми дадат ли воопшто?
Drushtvo,sakam da prasam za mikrobiologija,od koj profesor imate literatura? Vo Tetovo na pmf mi rekoa da zemam od pmf skopje
Здраво! Јас сум наставна биологија на ПМФ. Дали има некоја група на фб или вибер ? Ако има друг наставна да ме контактира имам неколку прашања?
Zdravo, jas sum student na Analiticka-biohemija prva godina.Dali nekoj ima nekakvi materijali sho bi mozele da mi posluzat od ovaa godina, a i ponatamu?
Здраво, дали ќе може некој којшто студира на ПМФ, катедра Математика, да ми каже кој се смеровите и како е со тежина (дали е лесно или тешко (знам дека лесно нема, меѓутоа дали некој наидува на проблем).)