Трета Зграда по три во соба( три кревети, столчиња, равтови, шкафови) во соба имаш и мијалник , вц на спрат, исто и бањата на спрат
Дали некој знае дали се исти потребните документи за ако си примен безпари да седиш во Стив? Фала однапред
Ај ќе ве молам објаснете ми за Пелагонија и кога треба да се иде како е за плаќање требат ми информации ве молам
Точно ли е дека утре е задолжително одењето во домот за запишување и дали мораат и двајцата родитела да присуствуваат? Ви благодарам однапред
Во машките згради има и машки и женски соби, секако не мешано, ќе си имаш женски цимерки. Во соба се по четири, има и ВЦ. Јадење во мензата од 11 до 8 кога сакаш и во бифето од 8 до 9 навечер. Родител ако сакаш како придружба за помош или морална поддршка инаку обавезно не е. @La Gatita :) За вселување во Стив пишав на претходната страница. Се` плаќаш во банка.
@magic.girl не мора утре, може 10 дена од објавувањето. Мој совет ви е да си појдете порано дур има соби подобри пошо после ке ве напикаат во некој останати бзв..
Да не знае некој што документи треба за во Кузман и може уште утре да се вселам,оти 15-ти почиња наставата
собите сами си ги избираме или надлезните ?? ако сами си ги избираме ќе биде касно да одам во Вторник после факултет зошто го немам земено уште индексот нели треба копија од него
Копија од индекс мислам дека треба за поголемите години и потврда за заверен семестар,за бруцоши мислам не треба..или пак грешка сум?