Студентски домови

Discussion in 'Образование' started by Unfaithful18, Jun 28, 2010.

1. tweetypie

tweetypie Истакнат член

женски која се има вселено во пелагонија да каже што се треба документи и уплатници

2. girl1111

girl1111 Истакнат член

Треба четири уплатници....една за станарина,друга за документи, трета за општа штета и четврта за кзж :):)

tweetypie likes this.
  3. jovana.m

jovana.m Нов член

Ве молам помегнете објаснете ми како да состава приговор до мон и за колку време од прилика ке ми одговорат

4. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Знае некој како ќе функционираат новиве картички за исхрана? Немам ни појдено да направам, деновиве ќе одам.

5. tweetypie

tweetypie Истакнат член

https://www.scribd.com/doc/68026063/Pravila-Za-Pisuvanje-Molba-Zalba-Zapisnik-Prigovor еве тука имаш пример повеќе не можам да ти помогнам немам пишувано, инаку после некој ден ќе одиш во министерство и ќе прашаш дали е одобрен зашто не верувам дека ќе те известат

6. Shady-lady

Shady-lady Истакнат член

Zdravo feminki. Aplicirav za vo Stiv vo prv rok, no me odbija poradi pogresno vnesen prosek i zatoa sto ne odnesov potvrda za redoven student. Sega aplicirav na vtor rok i mi rekoa deka pak mi treba molba i izjavi. Gi odnesov zaedno so potvrdata za redoven student i novata elektronska prijava. Inaku, prviot pat gi odnesov potvrdite za plata na roditelite i potvrda od brat mi za redoven student i sega ne izvadiv drugi, a na vrabotenata na salter i kazav deka potvrdite mi se tamu i ne mi kaza deka treba drugi da izvadam. Da ne mi pravat problem za ova, da ne me primat?

7. tweetypie

tweetypie Истакнат член

а дали знаеш отприлика по колку се плаќа за секоја уплатница

8. tweetypie

tweetypie Истакнат член

Студентите кои претходно биле одбиени заради недостаток на еден или повеќе документи кои се бараа согласно Конкурсот, пополнуваат електронска пријава и до комисиите доставуваат молба со административна такса и документација која што недостигала при претходното пријавување.

Според ова што го пишува во конкурсот си доставила тоа што фали така да не би требало да има никаков проблем

Shady-lady likes this.
  9. Mamucevski1

Mamucevski1 Истакнат член

Може некој да ми ги наброи сите факултети за туризам во скопје и во кој е најдобро да се студира

10. Iva 94

Iva 94 Активен член

Некој што е примен во 1 и 2 зграда Стив Наумов Да сака замена за во 3та зграда ???

11. Mamucevski1

Mamucevski1 Истакнат член

Ќе сака некој да ми каже нешто за Природно-математичкиот факултет при универзитетот Кирил и Методи во Гази Баба, сакам таму да се запишам на туризам

12. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Јас сакам ама кога ќе ја видиш собата и ти би посакала пак да се вратиш во трета. :D

13. tweetypie

tweetypie Истакнат член

Некој што е примен во пелагонија да каже опции за приклучок на интернет

14. nonamefanatic

nonamefanatic Истакнат член

Здраво сакам да прашам од оние кои седеле во дом, како приклучувавте интернет, јас сум во Кузман и сакам да прашам дали може да се приклучи wifi и ако може кко да го сторам тоа

15. tweetypie

tweetypie Истакнат член

Здраво , да прашам некој што е во пелагонија и има платено за септемри, а потоа е ослободен од плаќање со приговор дали му ги вратиле парите

16. AngelaAngela1996

AngelaAngela1996 Истакнат член

Феминки да ве прашам каков интернет користите во студентски дом? Освен тие што користите од мобилен, ми треба информација за Sun Wireless?

17. Saki15

Saki15 Истакнат член

Здраво :) сакам да прашам, колку е оддалечен студентскиот дом Гоце Делчев од медицински факултет и дали може да се престојува во Гоце а да се студира на Медицински?

18. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Оддалечен е околу 30-40 мин пеш а со автобус побрзо само што нема дирекна линија од Гоце до медицински факултет.
    Инаку зависи ако си прва год тешко дека ќе те примаат во Гоце
    Јас студирав на педагошки и Гоце е блиску ама ниедна год не ме примија во Гоце.
    Тебе најмногу ти одговара Кузман по што е во Центар а и блиску е Факултетот ама треба да имаш врски за да те примаат во Кузман

Saki15 likes this.
  19. DAngel

DAngel Форумски идол

Кузман ти е поблиску, и храната е подобра, барем беше... А вработените се кретени, оние на портирница... Еднаш ми се качи на глава еден пошо парно никако немавме, а инсталацијата им беше ужас и штом се вклучат греалки им паќаше осигурачот, па не ни даваа, доаѓаа да ни ги земат од соба. Пошо требаше ние како студенти без струја да живееме, а тој на греалката нозете си ги качил на портирница, фино му го извадив и неговиот осигурувач. Од страна на министерството сум блокирана затоа што им пишав каква им е ситуацијата, ама ја оправија...
    Ех, тоа беше пред 2 години, сега допрва ќе видиме како ќе биде.

eliesaab, ADOKI and Saki15 like this.
  20. Saki15

Saki15 Истакнат член

Девојки, кога се уписите за прва година?