Nekoj sto e na medicinski, dali znae dali rabotat studentski prasanja ovaa i slednata nedela za da zemam potvrda i uverenie za studentski dom
Пробувам да се регистрирам на конкурсот со неколку различни имејл адреси, но на ниту една не ми стигнува линк за потврда на регистрацијата... Дали на некој му се има случено ова, колку време обично се чека тој линк? И ве молам ако некој веќе однел документи во Министерство, нека ми пише да го прашам нешто.
До утре мислам дека е рокот. Да, документи за студентски, ги има на страната на мон и треба уверение за положени испити и потврда за редовен студент. Подетални информации пишува на mon.gov.mk
Абе какви документи треба за во студентски дом? Во Пелагонија како оде тоа не сум упатена да се вселам?
Да. Ама и најлошите места се останати. Обично во Стив старите згради. Ама , ако ти се погодат цимерки од сњ можете оаза да направите
Читам нагоре кај има документи кај треба да се носат, не можам да најдам, пратете линк од ова од она.. па побарајте си сами бе луѓе кога веќе треба да ја завршите таа работа.. ако ви е проблем да се снајдете на една обична веб страна и да прочитате што ви треба како ќе се снајдете допрва кога ќе треба да се замарате со стотици документи и глупости по факултет