@Miki52615 те сфаќам, ама ќе се осеќаш многу отфрлено. Пример, јас јадев сама и многу ретко имав друштво за јадење. И плус ќе си слушаш коментари. Инаку за учење е ептен од помош еднокреветната, посебно во зима. Седиш и учиш до парно. Мене ми се падна една апсолвентка и девојче што беше трета. Другите бевме нови.
@gjoker4e зборам за студентскиот дом во Битола. Па пред едно 2-3 години така беше (храна мислам имаше само сабота сабајле), инаку лани имаше конкурс пак - најверојатно е попразен студентскиот од порано..
Во Скопските домови има за викенд храна само во Пелагонија додека седев кога бев бруцош пред 4 год година за празници државни немаше сега не знам како е
За аплицирање за прва година во студентски, треба да имам копија од сите свидетелства и диплома заверени на нотар, или само копија од дипломата?
Како мислиш до Кирил и Методиј? Инаку знам дека во Гоце е најскапо и многу врски се фаќаат за таму, а Стив не знам.
Изгледа мисли за економски правен или филозофски. Во Стив во 3 зграда мислам беше 3290 или така нешто.
Za prva godina na taa molbata sto e arhivski broj sto ja popolnuva kandidatot kade se gleda sto e toa
на докуметите што ќе ти ги дадат од факултет и на потврдите пишува архивски број за секој документ, тие ќе ги внесеш
ALI MI BARA ARHIVSKI BROPJ I ZA IZJAVITE ZA SEMEJNA POLOZBA ZA OBRABOTKA NA PODATOCITE NA TIE IZJAVI NEMA TAKOV BROJ SEA BAS GLEDAV (SORI ZA KAPS TASTATURATA MI E SJEBANA)