Сигурно ќе ги објават дури вторник, изговор им е тоа што документите кои ги обезбедуваат од ујп, мвр исл. ги немаат сеуште добиено.
Мон пред некој ден објавија дека до крајот на неделава ќе има резултати. Од кај ви е информацијава дека во вторник ќе има?
МОН имаа објавено дека и на 30.08 ке има резултати, па немаше, така да ни за денес не верувам дека ќе има сигурно.
сега за вселување нели треба да се уплати околу 500 денари за оштета или незнам што беше поточно, знам лани плаќав на уплатница ама не се сеќавам на која сметка идеа тие, знае ли некој?
Знае ли некој сега до кога треба да се вселиме бидејќи ништо не пишува, а и не ми е јасно сега кога ќе уплаќаме партиципација ке треба да уплатиме за месец октомври така ли, ме буни тоа што нели има некои што ке седат и сега во септември поради испитната сесија,а јас немам ништо за полагање, а и плус ако уплаќаме и за септември до јуни тоа се 10 месеца, а академската година нели е 9 месеци со оглед на тоа што нели почнуваме од 1 октомври? Се надевам ме сфативте што сакам да прашам .
Dali mozi da se informirate dali deneska mozi da se vseli vo studentskide domovi, ili nekoj da e vejke pojden
Dali nekoj mozi da mi dade tocna informacija za vseluvanje vo studentskite domovi. Dali deneska moze da se vseli?