Bez razlika koga se vseluvas, se plakja i septemvri Ne rabotat vo vikend, samo vo rabotni denovi.. Taka da vseluvanje od vtornik
Brucos sum moze li nekoj da mi kaze po nekolku zborovoi za site studentski vo Skopje nemozam da s eodlucam na koj da apliciram inaku na finki sum zapisan
Goce e najubav najdobro apliciraj si za tamu, a kako alternativen bi ti preporacala Kuzman.. Za goce apliciraat premnogu vo posledno vreme, taka da vtora opcija mislam deka ti e najdobro kuzman ako ne te primat vo goce
Здраво, ќе се запишувам Логопедија на втор уписен рок на 12. Дали ќе може да се најавам за во студентски електронски на 9 или треба да се внеси во пријавата број на индекс?
Дали има некој фотографии од Студендкиот дом Кузман,каква ее состојбата на собите?Ако некој има слики нека прати.pls
Во тие 10 дена од објавувањето на списокот за примени студенти се бројат само работните денови или и викендите за да знам да ли ке може да се вселам нареден понеделник или сепак ке морам оваа недела?
по 2 кузман собите се мали двата кревети се многу малку оддалечени, кај вратата имаш чешма и регал мислам тоа е тоа неколку пати имам влезено но немам седено па да ти кажам повеќе
AlVo objavenite rezultati na tie sto ne gi ispolnile uslovite mi pisuva deka dokumentacijata e nekompletna..Jas gi dostaviv site potrebni dokumenti I Sega ke podnesam prigovor ama neznam za koj dokument stanuva zbor,ke treba da gi prasam niv? Ako moze nekoj neka pomogne